NOVE FRIZURE

Slučajnost, ili stožer sprema veliko otvaranje? Naše poznate dame masovno su se bacile na uljepšavanje

04.03.2021 u 19:51

Bionic
Reading

Nekad je četvrtak bio dan za otići u kino i pogledati novi film na repertoaru, no 'novo normalno' je, sudeći prema objavama naših poznatih dama na društvenim mrežama, dovelo do promjene običaja u danu zagrijavanja za vikend

'Uvalila sam djecu babi i didi i otišla na frizuru, prvu u novoj 2021. Da čujem, ima li još rekoderki?', napisala je Nataša Janjić Medančić na Instagram Storyju preko fotografije ogledala u nekom frizerskom salonu.

'A gle šta su me sredile!', pohvalila se naša glumica lelujajući svoje nove uvojke.

Možda im nije prvi posjet frizeru u ovoj godini, ali brzinskim pregledom društvenih mreža, ulovili smo još tri nove frizure na lijepim glavama naših poznatih dama.

Da je četvrtak dan za frizuru, potvrdila je na svom Instagram Storyju i Nevena Rendeli Vejzović, a Nives Celzijus je sa svojim obožavateljima zaigrala igru 'pogodi tko sam'.

Na početku videa, kojeg je objavila na Storyju, dok joj frizerke rade na frizuri Nives se krije iza maske i gustih kovrča pa je prepoznati možemo samo po lijevom oku.

'Treba li spomenuti da mi pol ormara maznu seka i kćer', napisala je Nives na Instagramu uz fotografije s novom frizurom i pitala obožavatelje imaju li i oni sličnih problema.

'Mi ti samo radimo mjesta za nove stvari', stala je u svoju i nećakinjinu obranu Nivesina sestra Matea, a onima koji se nisu morali zamarati obranom nije promaknula nova frizura.

S lijepim danima priroda se polako budi, pa je u skladu s tim pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea dotjerala svoju kosu.

Doduše, Minea sa svojom ombre frizurom od zeleno-plave do ljubičaste nije čekala četvrtak, no u 'novom normalnom' nitko nije rekao da ne može biti i  pretpremijera. Ili se možda u frizerske salone ide abecednim redom? Srijedom Minea, četvrtkom Nataša, Nevena i Nives...