EWAN ILI HUGH?

Rebecca Ferguson oplela po bezobraznom kolegi, fanovi nagađaju o kome se radi

01.03.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Rebecca Ferguson glumica je koja je tijekom karijere surađivala s najvećim zvijezdama iz svijeta filma, no nisu joj sve kolege ostale u dobrom sjećanju... Nedavno je otkrila da će jednog od njih odsada izbjegavati u širokom luku, a svi se pitaju o kome je govorila

Da u Hollywoodu nije sve 'med i mlijeko' potvrdila je i glumica Rebecca Ferguson koja je nedavno progovorila o neljubaznosti kolega sa seta. Ne otkrivši o kome je riječ pokrenula je lavinu na društvenim mrežama pa sada svi spekuliraju kojeg je to kolegu Ferguson nazvala pogrdnom riječju i***t!

Gostujući u podcastu 'Kraljevanje s Joshom Smithom', glumica se obrušila na zasad nepoznatog glumca s kojim je surađivala prozvavši ga zbog maltretiranja na setu. Kako tvrdi Ferguson, kolega ili kolegica su vrištali na nju tijekom snimanja te je maltretirali pred čitavom filmskom ekipom.

Na samom se setu kolegi i suprotstavila te mu rekla kako ga više nikad ne želi vidjeti, a njegovu je osobnost prozvala vrlo nesigurnom.

Međutim, glumica nije otkrila tko je vlasnik tako nezgodnog karaktera kojeg će odsad izbjegavati u širokom luku.

Već u podcastu je objasnila da nije riječ ni o Hughu Jackmanu s kojim je surađivala na filmovima 'The Greatest Showman' i 'Sjećanja' ni o Tomu Cruiseu s kojim je radila u setu filmova 'Nemoguća misija', a na društvenim mrežama krenula su naklapanja tko bi to mogao biti.

'Mrzim ovo vidjeti, ali volim je vidjeti kako se suprotstavlja bikovima. Rebecca je bila moj anđeo čuvar poslan s neba na naš set. Volim tu ženu', napisao je na X-u Dwayne Johnson dodavši koliko ljubavi gaji prema kolegici iz filma 'Hercules' te tako odbacivši mogućnost da je glumica mislila na njega.

  • +5
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / STEWART COOK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Neki su posumnjali na Britanku Emily Blunt s kojom je Ferguson radila na filmu 'Djevojka u vlaku', no glumice su navodno nakon suradnje ostale u dobrim odnosima.

Imajući na umu sve filmove Rebecce Ferguson, korisnici društvenih mreža mogućnosti su sveli na dva glumca itekako bogatog opusa: Hugha Granta i Ewana McGregora!

Šarmantni Britanac britkog smisla za humor već je nekoliko puta javno progovorio koliko nije volio raditi neke od svojih najpoznatijih filmova, a u prilog tvrdnji da je riječ o Hughu Grantu ide i činjenica da je glumac poznat kao nervozan tip.

VEČERA U VERSAILLESU

Zbog Macrona zajedno sjedili milijarder Arnault i kralj Charles, Mick Jagger i Hugh Grant...

Pogledaj galeriju

'Hugh Grant poznat je po tome što je pomalo nervozan i ljut na setu pa se pitam je li Rebecca Ferguson o tome govorila', tvrdi jedan obožavatelj misleći na njihovu suradnju u filmu 'Neslavno slavna Florence'.

Klan koji tvrdi da je glumica mislila na Ewana McGregora s kojim je surađivala u filmu 'Doctor Sleep' ističe kako je nepoznati izvor prije nekoliko mjeseci optužio Rebeccu Ferrguson da se užasno odnosi prema glumcima i ekipi iz navedenog filma.

'Zaboravljate ono najočitije. Sam Obi Wan, zvani Ewan McGregor, bio je kolega Rebecce Ferguson u filmu Doctor Sleep', jedan je u nizu komentara.

PREMIJERA U RIMU

Teško je odlučiti tko ima ljepšu haljinu: Zanosna brineta ili lijepa plavuša

Pogledaj galeriju