što će reći MELANIA

Reality zvijezda otkrila da je bila u vezi s Donaldom Trumpom

13.04.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Kim Richards, zvijezda reality emisije 'Real Housewives of Beverly Hills', potvrdila je američkoj javnosti da je bila bliska sa sadašnjim predsjednikom Donaldom Trumpom

Prije nego je postao predsjednik Donald Trump bio je svojevremeno dečko rođene Njujorčanke Kim Richards, koju gledatelji uglavnom pamte po njezinu posljednjom angažmanu u TV showu u kojem se prikazuje kako izgleda život kućanica s Beverly Hillsa. 

U ovotjednoj emisiji na jednoj američkoj televiziji, kojoj je tema bila okupljanje cijele reality postave, novinar je Kim postavio i pitanje o navodnim glasinama da je nekoć izlazila s novoizabranim kontroverznim predsjednikom Trumpom. Dok su svi članovi ekipe ostali zatečeni tim pitanjem, 52-godišnjakinja je potvrdno odgovorila.

'Da, ali nemojmo o tome. Večerala sam s Donaldom', kazala je Kim koja je, čini se, nakon toga zainteresirala svoje kolege. Lisa Vanderpump, s kojom je dugo bila u lošim odnosima, što je punilo novinske stupce, htjela je doznati malo više detalja o ovoj temi postavivši joj pitanje je li s predsjednikom dijelila i postelju. 

'Ajmo ostati na ovome. Ne želim govoriti o predsjedniku', kazala je Kim, no njezina kolegica Lisa nije odustajala.