PREVIŠE GOVORI

Reakcije s kraljevskih dvora: Meghan Markle bilo bi pametnije da šuti

07.09.2017 u 12:13

Bionic
Reading

Djevojka britanskog princa Harryja prije nekoliko dana otvorila je dušu popularnom magazinu Vanity Fairu i tada napokon progovorila o detaljima svoje ljubavne veze. Od tada ne prestaju reakcije, no nisu baš najpozitivnije. Najuži krugovi kraljevske obitelji navodno su jako bijesni zbog ovog poteza i poručili su Meghan Markle kako bi joj bilo pametnije da šuti

Nakon višemjesečnih šuškanja i nagađanja o detaljima ljubavne veze britanskog prijestolonasljednika, princa Harryja, američka glumica Meghan Markle otvorila je vrata svog doma novinarima poznatog časopisa Vanity Fair i progovorila o temi o kojoj se već jako dugo šutjelo.

'Par smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti te ispričati svoju priču, ali nadam se da razumijete da je ovo sada samo naše vrijeme. Mogu reći da smo jako sretni i osobno obožavam velike ljubavi', rekla je prije nekoliko dana atraktivna brineta.

  • +4
Meghan Markle u kožnim hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No ovakve sladunjave izjave i otkrivanje detalja iz privatnog života nisu naišli na odobravanje stručnjaka koji se bave imidžom kraljevske obitelji.

'Za nju je to sve vjerojatno izgledalo savršeno normalno i logično, ali mislim da će morati malo zatvoriti ta svoja usta', izjavila je Ingrid Seward, urednica časopisa Majesty, koji se bavi novostima s kraljevskih dvora.

'To neće dobro proći unutar palače', kazala je u nastavku te dodala kako je ovaj potez bio izuzetno neobziran prema princu Harryju, koji je nedavno odbio govoriti o slavnoj glumici.

Rekao je tada da bi bilo kakve priče bile štetne za njezinu privatnost.

No izgleda kako 36-godišnjakinja više jednostavno nije mogla šutjeti i kriti svoju ljubav, bez obzira na posljedice, kojih će, tvrdi urednica kraljevskog časopisa, zasigurno biti.

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Što manje iznosi svoju privatnost u medije, to bolje, jer moglo bi joj se sve obiti o glavu', zaključila je na koncu, a hoće li ju Meghan poslušati, ostaje tek vidjeti.