IZLJEVI NJEŽNOSTI

Meghan Markle i princ Harry: Prvi poljupci u javnosti

08.05.2017 u 11:28

Bionic
Reading

Za svoje prvo javno zajedničko pojavljivanje kanadska glumica i princ Harry odabrali su humanitarnu polo utakmicu, na kojoj su zaigrali članovi kraljevske obitelji. 35-godišnja Meghan Markle sve je pratila iz kraljevske lože, nakon čega je pohrlila svom dečku u zagrljaj

Nakon humanitarne polo utakmice na dobroj igri princu Harryju prva je čestitala njegova djevojka, 35-godišnja glumica Meghan Markle, koja je sve pratila iz kraljevske lože Audi Polo Challengea u Ascotu, odjevena u tamnoplavu haljinu s potpisom Antonia Berardija.

Zajednički dolazak u Coworth Park Polo Club bio je prvi službeni izlazak ovog para, što bi značilo da je njihova veza postala itekako ozbiljna. Meghan Markle navijala je u odabranom društvu iz kraljevske lože za svog dečka koji je nastupio u humanitarnoj utakmici s bratom, princem Williamom.

Ljubavna veza glumice i princa počela je prošlog ljeta, a zbog njega je Meghan odlučila svoju glumačku karijeru ostaviti po strani jer sve više vremena provodi s njim u Velikoj Britaniji. Navodno će se zajedno pojaviti i na skorašnjem vjenčanju Pippe Middleton, mlađe sestre Kate Middleton.

Good Morning with Love 💘 #princeharry #meghanmarkle #love #truelove #girlfriend #boyfriend

Objavu dijeli Prince Harry (@princeharryofengland)

'Obitelj ju je odlično prihvatila. Sretni su kada vide koliko je Harry sretan s njom. Ovako zaljubljen nikada nije bio. Napokon je našao nekoga tko ga u potpunosti razumije', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.