CHRISTINA HENDRICKS I GEOFFREY AREND

Razvod nakon deset godina braka: Glumci Christina Hendricks i Geoffrey Arend krenuli svatko svojim putem

18.10.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Holivudski supružnici Christina Hendricks i Geoffrey Arend prije deset su godina obećali jedno drugome ljubav do kraja života, a čini se kako tako nešto nisu uspjeli ispuniti te se sada razvode zbog nepomirljivih razlika

Upoznali su se prije dvanaest godina preko glumačkog kolege Vincenta Kartheisera, a Christina Hendricks zaljubila se na prvi pogled u Geoffreyja. Ljubav je odjeknula u svim medijima, a onda su nakon dvije godine veze odlučili uploviti u bračnu luku.

Vjenčanje je održano 2009. u New Yorku, a crvenokosa glumica nosila je vjenčanicu iz svojih snova koja je u prvi plan stavila bujno poprsje. Njezin odabranik u svom je stilu odabrao neobično smeđe karirano odijelo i itekako se istaknuo.

Svih ovih godina djelovalo je kao da žive bajku. Zajedno su odlučili da ne žele imati djece, što je mnoge iznenadilo, ali njih nije diralo što ostali misle.

'Sjećam se kada sam ga prvi put vidjela. Ušao je u prostoriju i jednostavno isijavao super energijom. Svi su čekali samo njega. Imao je sjajnu frizuru i svoj neki super stil.Stalno sam razmišljala tko je taj muškarac', prisjetila se prvog susreta u jednom od svojih intervjua lijepa glumica.

Christina Hendricks i Geoffrey Arend Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Vijest o razvodu objavili su zajedno putem društvenih mreža poručivši: 'Prije dvanaest godina postali smo partneri. Združili smo naše obitelji i imali nebrojeno mnogo lijepih situacija okupanih smijehom. Dijelimo sjajne prijatelje i blagoslovljeni smo zbog toga. Danas zajedno donosimo ovu odluku, da dalje kroz život nastavimo ići razdvojeno. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo imali i zajedno ćemo nastaviti brinuti o našim psima. Želimo uzeti malo vremena za sebe i preispitivanje ove odluke, stoga vas molimo da nam date prostora za to i poštujete našu privatnost. Zahvaljujemo na strpljenju'.