EKSKLUZIVNO

Nakon tri godine, braku Ive Šulentić i Igora Mikloušića došao je kraj: 'Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami'

01.08.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Život ponekad piše drugačije završetke, pa ne završi baš sve onako kako smo zamišljali. Nakon gotovo tri godine braka televizijska voditeljica Iva Šulentić i doktor psihologije Igor Mikloušić odlučili su krenuti svatko svojim putem

Iva Šulentić potvrdila je ekskluzivno za tportal da se razvodi i dodala kako je ovo njezino prvo, ali i posljednje obraćanje javnosti na tu temu.

'Istina je da smo se Igor i ja razišli. Na žalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću', poručila je putem tportala Iva Šulentić.

Unatoč velikoj ljubavi, Iva i Igor morali su 'potpisati poraz', ali, što je najvažnije, među njima još uvijek postoji ljubavi i poštovanja.

Iva Šulentić i Igor Mikloušić vjenčali su se u 17. rujna 2016. nakon četiri godine veze. Njihov dan iz snova započeo je crkvenim obredom u u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog, nakon čega su, zajedno s mnogobrojnim uzvanicima nastavili slavlje u prostorima galerije Lauba.

  • +9
Iva Šulentić i Igor Mikloušić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Ivu je Igor zaprosio ljeto prije na zajedničkom putovanju, a tada je, u razgovoru upravo za tportal, rekla kako vjeruje da je to odluka za cijeli život. Na žalost, život je pisao drugačiju priču.