UVIJEK IZGLEDAJU SJAJNO

Najzgodniji par: Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić plijenili poglede u trendi kombinaciji

15.11.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin životni partner, glazbenik Vlaho Arbulić, gdjegod da se pojave ne mogu proći nezamijećeno

Zgodni je par poznat po sjajnom modnom stilu, a privlačili su poglede i na zagrebačkoj promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge 'Minut srca mog' u hotelu Esplanade.

Kao i uvijek, i ovoga su puta osmislili upečatljive modne kombinacije.

SVI SU DOŠLI

Među poznatima na promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge bili su i Huljići, Ljupka, Tatjana, Vlaho, Lejla...

Pogledaj galeriju

Tatjana, koja se i danas može pohvaliti vitkom figurom, u prvi je plan u oversized sakou istaknula noge u genijalnim statement čizmicama, ukrašenima zakovicama i resicama te nadahnutima rock chic stilom, kakvih se ne bi posramila ni Kate Moss.

Riječ je o gležnjačama s potpisom prestižne Balenciage, čija je cijena paprenih 1680 eura, odnosno više od 12.700 kuna, a svaku će kombinaciju podignuti na novu razinu i dati joj neodoljivu buntovnu vibru.

Model čizama Cagole savršeno se slaže s torbom Le Cagole, a ova dva kultna komada, ukrašena detaljima poput zakovica i resica, inspirirana su kultnom Balenciaginom torbom City, koju je 2001. kreirao Nicolas Ghesquiere, danas kreativni direktor ženske mode za kuću Louis Vuitton.

  • +11
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Svoj zaštitni znak, dugu kosu, stilizirala je u ležerne uvojke, a nenametljiv make up istaknuo je crte lica zgodne brinete koja iz braka s Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

Markantni Vlaho je pak bio u ležernom izdanju - u kariranoj košulji, trapericama i udobnim gležnjačama, nadogradivši look mladenačkom frizurom i ogrlicama.

Tatjana i 12 godina mlađi Konavljanin u vezi su od 2014. i ponosni su roditelji kćerkice Luce.

Inače, stajliš par nedavno je na društvenim mrežama obožavateljima otkrio detalje svog minimalistički uređenog stana u središtu Zagreba, a mnogima je pogled zapeo baš na moderno dizajniranoj kupaonici.

Cijela prostorija prekrivena je bijelim špricanim mramorom, a rasvjeta je gotovo nepotrebna zahvaljujući prozoru kroz koji se pruža nevjerojatan pogled na grad i zgrade u strogom centru Zagreba. Na prozorskom oknu nalazi se i velika vaza s cvijećem, a odmah pored smješten je veliki walk-in tuš.