JEDAN JE DIOR

Snimka stara 27 godina: Tatjana Dragović prisjetila se dana kada je modnim pistama hodala zajedno s Lindom Evangelistom

25.11.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu manekenka Tatjana Dragović podijelila je snimku, koju je dobila od svoje prijateljice i nekadašnje kolegice s modnih pista, Kristine Radić (Kristine Bradač), a koja je snimljena davne 1995. godine

Kakav je to bio povratak u prošlost na Instagram profilu Tatjane Dragović. Nekada jedna od naših najboljih i najtraženijih manekenki, objavila je video iz prošlosti, a koji joj je ustupila nekadašnja manekenka i njezina dobra prijateljica Kristina Radić, odnosno Kristina Bradač.

Riječ je o snimci nastaloj prije 27 godina, točnije 1995. godine kada su njih dvije bile među odabranim manekenkama na modnoj reviji slavne pariške modne kuće Christian Dior. Tada su Tatjana i Kristina pistom kročile zajedno s najvećim supermodelima 90-ih, predvođene neponovljivom Lindom Evangelistom.

Tada 17-godišnja Tatjana Dragović bila je omiljeno lice mnogim dizajnerima, stoga ne čudi da je iz mnoštva manekenki iz cijelog svijeta odabrana da nosi Diorovu reviju.

SVI SU DOŠLI

Među poznatima na promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge bili su i Huljići, Ljupka, Tatjana, Vlaho, Lejla...

Pogledaj galeriju

Ono što zapinje za oko je i da je njezina najstarija kćer Amber Marija, koju je dobila s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem, njezina slika i prilika.

Objavljena snimka oduševila je i brojne Tatjanine poznate prijateljice, koje su joj ostavile pregršt komplimenata.