play premium samo na maxtv-u

Zabava za sve generacije: Ekskluzivne premijere, hit-serije, filmovi i gomila dječjeg sadržaja kad god vi želite

24.02.2020 u 14:45

Bionic
Reading

Gledajte Play Premium videoteku na pretplatu na MAXtv-u i neograničeno uživajte kad god želite u premijernim i hit-serijama iz cijelog svijeta, najboljim svjetskim TV showovima, filmovima i gomili crtića. Sve je prevedeno na hrvatski jezik i bez reklama

Play Premium u videoteci ima više od 500 sati programa za djecu, koji je preveden na hrvatski i većinom sinkroniziran.

Maša i medvjed, Bakugani, Yugiox, Pčelica Maja, Lucky Luke, Garfield, Štrumfovi i mnogi drugi animirani junaci dostupni su za druženje s vašim najmlađim članovima obitelji kad god vi želite.

Na Premiumu vas čeka odlična i raznovrsna selekcija nagrađivanih i hvaljenih serija iz cijelog svijeta koja će zadovoljiti najrazličitije ukuse i preferencije gledatelja.

Od američkih hit-serija možete binđat novije sezone najgledanije američke dramske serije 'NCSI' i njena dva spin-offa NCIS: Los Angeles s proslavljenim američkim glumcem Chrisom O’Donnellom ('Batman & Robin', 'Miris žene') i NCIS: New Orleans, u kojem vodeću ulogu nosi iskusni američki glumac Scott Bakula ('Murphy Brown', 'American Beauty').

Bilo kada možete uživati i u hit-seriji 'Škorpion' i 'Čovjek s planom' s omiljenim Mattom Le Blancom koji je utjelovio zavodnika Joeya u legendarnoj seriji 'Prijatelji'. I ovoga puta ga gledamo u urnebesnoj humorističnoj seriji, no u potpuno drugačijoj ulozi. Le Blanc glumi Adama, obiteljskog čovjeka kojemu nevolje započnu kad se njegova supruga nakon 13 godina vrati na posao, a njemu prepusti brigu o njihovo troje djece.

Svi ljubitelji humorističnih serija obožavat će i novu australsku zabavnu dramsku seriju 'Zovi doktora' . Radnja prati život Hugha Knighta, uspješnog kardiologa i velikog hedonista koji smatra da može živjeti 'izvan pravila'. Kada mu njegovi loši životni odabiri dođu na naplatu, Hugh dobiva novu priliku, ali kao seoski doktor…

Ako volite skandinavske kriminalističke serije, obavezno morate pogledati seriju 'De Dag', napetu belgijsku kriminalističku seriju i 'Bordertown', koju je već pri prvoj epizodi u Finskoj pratilo preko milijun gledatelja. Serija 'De Dag' osvojila je francusku nagradu 'La Rochelle TV Award' 2018. za najbolju europsku seriju.

'Social media' generacija uživat će u 'SKAM France' jer svaki dan na Play Premium stižu nove epizode ove teen serije. To je francuska adaptacija kultne norveške tinejdžerske TV drame SKAM, koja ruši društvene tabue i govori iz srca svoje ciljane publike (16 do 20 godina). Serija je adaptirana u 7 europskih zemalja te je pokupila brojne nagrade i hvalospjeve kritičara od Guardiana do New York Timesa, koji je proglašavaju jednom od najboljih TV serija o srednjoškolcima ikad napravljenima.

u HD REZOLUCIJI

Od 24.2. pa do 15. ožujka MAXtv korisnici mogu isprobati novi RTL Premium paket bez dodatne naknade

RTL Premium paket koji, osim RTL kanala, donosi mnoštvo filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja dostupnog na zahtjev uz Premium play i to sve u HD rezoluciji. Na taj način MAXtv korisnici mogu u bilo kojem trenutku birati sadržaj koji žele gledati, a na raspolaganju su im ekskluzivne premijere i hit serije iz cijelog svijeta i regije, novi zabavni internacionalni showovi i nove sezone hit showova, odlična selekcija filmskih hitova koja donosi više od 50 filmskih naslova svaki mjesec te više od 500 sati sinkroniziranog dječjeg sadržaja koji uključuje i filmove i serije.

Play Premium korisnici mogu pronaći u MAXtv meniju, pod kategorijom Videopaketi na pretplatu.

U Play Premium videoteci moći ćete gledati i premijerne regionalne serije i filmove, a u ožujku ćete premijerno moći gledati dvije najbolje novije serije iz regije: 'Jutro će promijeniti sve' i 'Grupa' te odličan film 'Južni vjetar'. Serija 'Jutro će promijeniti sve' dobila je nagradu Duga koja se dodjeljuje za doprinos borbi protiv homofobije i zaštiti i unapređenju ljudskih prava LGBT osoba u Srbiji.

Ako ste ljubitelj povijesnih i turskih dramskih serija, svaki dan na Premiumu možete premijerno gledati novu epizode jedne od najskuplje produciranih turskih dramskih serija ikad - 'Kosem'. Autorski tim turskog hita 'Sulejman Veličanstveni' napravio je novu povijesnu dramsku seriju o sultanu, ali ovoga puta s fokusom na glavnu žensku ulogu - 'Kosem' Anastazija, mlada Grkinja, koja je dovedena u harem Ahmeda I. kasnije preuzima ime 'Košem' (vođa) i postaje jedna od najmoćnijih žena u povijesti Osmanskog Carstva. Svaki dan čeka vas nova premijerna epizoda ove odlične turske drame. Osim 'Kosem' na Play Premiumu dostupne su vam kompletne sezone i drugih turskih dramskih serija kao što su '1001 noć' , 'Majka' i 'Žena'.

Osim najboljih svjetskih serija, samo na Play Premiumu svakodnevno možete gledati nove sezone najgledanijih svjetskih showova kao što su 'Lovci na nekretnine: Savršen dom', 'Love Island', 'Chefs Line', 'Žigola', 'Grand Design' i mnogi drugi.

Play Premium videoteka stalno se nadopunjuje novim sadržajima i novim epizodama najgledanijih sadržaja koji su vam dostupni kad god vi želite u MAXtv videoteci.