ideje za super poklone

Ratovi zvijezda devet: pronašli smo najbolju ponudu za sve obožavatelje

20.12.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Nakon dvije godine od zadnjeg nastavka, ovih je dana izašao novi, deveti nastavak popularnih Star Warsa i raspametio sve vjerne fanove.

Ako si i ti među njima, ili poznaješ ekipu koja ovih blagdana uspon Skywalkera želi dočekati sa s(t)ilom, imamo za tebe tematske proizvode iz ponude Bazzara koji mogu biti super pokloni za Božić, ali i odlični rekviziti za gledanje najnovijeg nastavka.

Star Wars The Force Awakens Captain Phasma

Figura od 20 cm na popustu od 40% idealan je poklon za pasionirane kolekcionare.

Star Wars black t-shirt

Star Wars majica siguran je i praktičan poklon za dečka, brata, ili prijatelja. U ovom slučaju, osoba niti ne mora biti Star Wars fan jer majica sama po sebi izgleda jako fora.

Ruksak Star Wars Flash

Obožavateljima Star Warsa sigurno neće smetati ako im poklonite modni dodatak s dominatnim likom Darth Vadera.

Bazzar u svojoj ponudi ima i Star Wars ponudu za klince, pa ako svog mališana želite educirati o klasicima koji nikada neće izaći iz mode, evo par prijedloga za poklone u tim slučajevima:

Star Wars - Hot Wheels 2 letjelice

Pomoću ovog seta će vaši mališani imati mogućnost odigrati epizode ovog omiljenog filma i najzanimljivije bitke. To je svakako prekrasno i čini djetinjstvo nezaboravnim.

Ruksak na kotačima DISNEY STAR WARS

Ruksaci za mališane s omiljenim ili potencijalno omiljenim likovima uvijek su dobra ideja. Iskoristite ovu prigodu za provjeru.