sve zanima razlog

Raste zabrinutost za zdravlje kralja Charlesa: Za vrijeme posjete Walesu svi su gledali u njegove ruke

17.09.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Stotine ljudi okupilo se na ulicama ispred katedrale u Llandaffu u Walesu kako bi vidjeli kralja Charlesa III, koji je prije princa Williama bio princ od Walesa pune 53 godine. Tijekom pozdravljanja mnogima je za oko zapeo izgled kraljevih ruku, a korisnici društvenih mreža izrazili su svoju zabrinutost

Tijekom pozdravljanja s okupljenim mnoštvom u Walesu, ruka kralja Charlesa III postale su naočigled crvene i suhe. Tijekom svog prvog putovanja u Wales otkako je kraljica Elizabeta II umrla 8. rujna u dobi od 96 godina. Za vrijeme pozdravljanja i rukovanja s okupljenim mnoštvom unutarnja strana ruku 73-godišnjeg kralja bila je crvenija i vino osjetljivija na zglobovima te zglobovima prstiju. Uz to , ruke su mu djelovale otečeno.

Iako se sam kralj nije očitovao o uzroku takvog izgleda ruku, korisnici društvenih mreža ipak su izrazili zabrinutost.

'Sada se pojavilo nekoliko fotografija sadašnjeg kralja Charlesa vrlo.. JAKO.. natečenih, crvenih ruku.. je li ovaj čovjek dobro? William bi se možda trebao sam početi pripremati,' objavio je na Twitteru jedan korisnik', tvitao je jedan korisnik.

  • +7
Kralj Charles III u Walesu Izvor: Profimedia / Autor: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Kralj Charles ima crvene ruke!! ima li tko ideja koji je uzrok tome?', upitao je drugi. 'Već se neko vrijeme pitam... što se događa s Charlesovim velikim crvenim rukama'' pisao je treći.

Neki sljedbenici kraljevske obitelji također su se pitali predstavlja li boja njegovih ruku zapravo njegovo zdravlje - kao što su obožavatelji istaknuli, kraljica Elizabeta II. fotografirana je s tamnoplavim modricama na rukama samo dva dana prije smrti.

Monarh je već prije privlačio pažnju javnosti izgledom svojih ruku, točnije prstiju, a mnogi su njihov izgled uspoređivali s 'parovima kobasica'.

  • +12
Procesija iz Buckinghamske palače prema Wesminsterskoj palači Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ne postoje neki trenutni zdravstveni problemi o kojim bi se moglo zaključiti po otečenim prstima, to je najvjerojatnije znak njegove starosti', rekao je dr. Gareth Nye za Daily Star prošli tjedan. A Bitanci su već dulje vremena zabrinuti zbog tog njegovog stanja.

Kralj i njegova supruga, kraljica supruga Camilla, pozdravili su javnost nakon što su napustili katedralu u Llandaffu na službu nadbiskupa Walesa, prečasnog Andrewa Johna, u Cardiffu. Nakon bogoslužja, kralj je stigao u Senedd, gdje se dvojezičnim govorom obratio članovima velškog parlamenta. ‘Za sve godine njezine vladavine, zemlja Wales nije mogla biti bliža srcu moje majke', rekao u jednom dijelu svog govora. Kralj i kraljica trenutno su na turneji po Velikoj Britaniji kako bi oplakali odlazak kraljice Elizabete i predstavili se javnosti sa svojim novim titulama i ulogama.