PROGRAMIRAN RASPORED

Radni dan Ivanke Trump: Sa sinom se svaki dan igram 20 minuta

03.05.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Ivanka Trump, kći novog američkog predsjednika, već je godinama uspješna poslovna žena i ponosi se svojim postignućima. Orijentirana je na poslovne ciljeve te tome prilagođava svoj obiteljski život. U svojoj novoj knjizi opisala je kako izgleda njezin radni dan

'Žene koje rade: prepisivanje pravila za uspjeh' naslov je nove knjige Ivanke Trump, u kojoj otkriva svoju strategiju ravnoteže između posla i obitelji. Knjigu je, kako kaže, završila prije nego je njezin otac Donald Trump izabran za predsjednika, a u njoj između ostalog pojašnjava odgojne metode kojima se koristi. 

Ivanka je majka petogodišnje Arabelle, trogodišnjeg Josepha i jednogodišnje Theodore te je otkrila da njezine metode uključuju povezivanje sa svakim djetetom.

'Stvarno sam razmišljala o nezaboravnim trenucima koje sam stvorila sa svakim od njih. Trenutno se s Josephom igram automobilima na podu 20 minuta svaki dan. Arabelle voli knjige pa se potrudim čitati joj barem dva puta dnevno te isplaniram datume za odlazak u knjižnicu, dok Theodorea pokušavam nahraniti bočicom dva ili tri puta dnevno i staviti ga navečer na spavanje', objasnila je 35-godišnjakinja. 

The best moment of the day!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Budući da Ivanka, ali i njezin suprug Jared rade u administraciji predsjednika Trumpa te su oboje jako fokusirani na posao, ona je sastavila raspored i za njihovo zajedničko vrijeme.

Tako 36-godišnji Jared i Ivanka, koji su u braku deset godina, službeno i prema rasporedu skupa provode večer svaki drugi tjedan. 'Znam da ovo zvuči nevjerojatno formulirano, ali obvezujući se na sve ove ciljeve sa svakom osobom u svojoj obitelji, kada nema drugih stvari koje tome staju na put, ovaj mi plan zbilja pomaže. Pogotovo u kaotično vrijeme godine, a i tada želim zadržati prioritete', kazala je uspješna Trumpova kći. 

Blair House, DC #latergram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on