KONTROVERZNA PRVA KĆI

Ivanka Trump razbjesnila susjede: 'Otkad su se oni doselili, nastao je cirkus'

26.03.2017 u 17:45

Bionic
Reading

Ivanka i njezin suprug Jared Kushner, koji je radio kao Trumpov viši savjetnik, njujorški dom zamijenili su onim u Washingtonu kupivši kuću u prestižnoj četvrti Kalorama. Iako su im susjedi u početku iskazivali toplu dobrodošlicu čini se da su s vremenom promijenili mišljenje, a trenutačno nisu nimalo oduševljeni svojim slavnim susjedima.

Naime, susjede su razbjesnile velike mjere sigurnosti i zabrana parkiranja u blizini Ivankine kuće, piše Washington Post.

'Bili smo lijepa, mirna rezidencijalna zajednica, a sad smo susjedstvo u kojem vise paparazzi. Frustrirajuće je što ne možemo pronaći ni slobodno mjesto za parkiranje', rekla je za Washington Post Ivankina prva susjeda Rhona Friedman.

No osim znakova zabrana parkiranja u ulici su postavljene i metalne barikade, a ulica vrvi i agentima Tajne službe, žale se susjedi.

  • +16
Novi dom Ivanke Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mi smo samo jedna mala priča u velikoj kozmičkoj priči, a to je fenomen Trumpa i način na koji on uređuje svijet oko sebe. Ljudi ovdje neprestano dolaze i odlaze, ponekad imate tu četiri, pet golemih terenaca koji ne pripadaju stanarima ove četvrti', rekao je bivši demokratski kongresmene Toby Moffett koji  živi u Ivankinom susjedstvu. Osim zauzimanja velikog broja parking mjesta i neprestanog nadzora brojnih agenata tajne službe, susjedi su im zamjerili i što ostavljaju smeće danima na ulici.

'Otkako su se oni doselili ulica je postala pravi cirkus', kaže susjeda Marietta Robinson koja živi preko puta Ivankina doma, a plavokosoj Trumpovoj mezimici zamjera i što svaki njezin dolazak i dolazak u kuću izgleda kao konvoj jer automobil u kojem se ona nalazi prate još barem tri vozila. Čak i za obiteljski odlazak u park prate ih tri automobila tajne službe.

U istoj četvrti kuću je kupio i bivši američki  predsjednik Barack Obama, kao i njegov zamjenik Joe Biden, a tu žive i CEO Amazona Jeff Bezos, a tu se nalaze i veleposlanstva Kine, Omana i Srbije.