NE VOLI EKSPERIMENTIRATI

Punih 25 godina Victoria Beckham jede jedan te isti obrok i nije joj dosadio; sa suprugovog tanjura kušala je hranu tek jednom

02.02.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Gostujući u jednom podcastu, nekadašnji nogometaš David Beckham otkrio je kako uživa u hrani i vinu, no, da nema priliku u istome guštati sa svojom suprugom Victorijom i to iz jednostavnog razloga - ona jede isključivo ribu sa žara i kuhano povrće

Kako je rekao 46-godišnji David Beckham, njegova supruga, nekadašnja pjevačica danas dizajnerica Victoria Beckham, već 25 godina svakoga dana jede jedan te isti obrok koji se sastoji isključivo od ribe sa žara i kuhanog povrća.

Otkrio je i kako je samo jedan put, otkako su zajedno, poželjela isprobati nešto drugo, što mu je bio jedan od najdražih trenutaka. 'Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto prefino, želim da svi to probaju. Nažalost, u braku sam s nekim tko jede istu hranu posljednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko kada isproba nešto drugačije. Jedini put kada je probala nešto s mog tanjura bilo je kada je bila trudna s Harper i bio sam presretan zbog toga', rekao je Beckham i dodao:

  • +3
Victoria Beckham, David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ne mogu se sjetiti točno što je pojela, ali znam da se od tada to nije ponovilo.'

Inače, Victoria Beckham uvijek je isticala kako nikada ne jede hranu prženu u ulju ili s nekim umakom, kao da i ne jede crveno meso i mliječne proizvode. Kada je o desertima riječ, jede ih isključivo u posebnim prilikama i to kolače od voća.