SPONZORSTVO PUME

Krenuo očevim stopama: Nakon novog ugovora poznato je tko je najbogatiji od Beckhamove djece

28.12.2021 u 20:28

Bionic
Reading

Sin Davida i Victorije Beckham nedavno je objavio da je sa sportskim brendom Puma potpisao dugoročni ugovor. Podebljanje bankovnog računa dovelo je 19-godišnjeg Romea Beckhama na vrh liste po bogatstvu, ispred 10-godišnje Harper, 16-godišnjeg Cruza, ali i 22-godišnjeg Brooklyna

Nadobudni nogometaš navodno je za potpisivanje ugovora s Pumom dobio 1,2 milijuna funti (oko 11 milijuna kuna), što podsjeća na karijerni put njegovog oca Davida koji je kao nogometaš imao dugogodišnji ugovor s Adidasom.

Prema izvoru Daily Maila, Romeo je sada najbogatiji među Beckhamovom djecom i poput njegovog oca mogao bi vrlo brzo postati super zvijezda.

Prije nego što je potpisao novi ugovor, Romeova neto vrijednost procijenjena je na 3,7 milijuna funti, ali nije još poznato kako je najnoviji ugovor utjecao na njegovu neto vrijednost.

Pojedinačna neto vrijednost najmlađih članova obitelji Beckham, Cruz i Harper, procjenjuje se na 1,1 milijuna funti, dok je neto vrijednost njegovog starijeg brata Brooklyna 7,4 milijuna funti.

  • +10
Romeo Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Strastveni nogometaš Romeo igra za Fort Lauderdale CF, pričuvnu momčad Davidovog kluba Inter Milan, a čini se da bi ugovor s Pumom mogao biti tek jedan u nizu koji mu slijede.

'Dizajnerski brend Yves Saint Laurent pokazao je pravi interes za Romea nakon što su surađivali ovoga ljeta i vjerojatno će ga pokušati pridobiti za još jednu kampanju', rekao je izvor i dodao kako je pred mladim Beckhamom svijetla budućnost te kako neće morati dugo čekati da mu na bankovni račun sjedne sljedeći milijun.