SNJEŽNA IDILA

Puni baterije: Zoran Šprajc otkrio gdje i kako se opušta na zimovanju

29.12.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Omiljeni voditelj i urednik emisije 'RTL Direkt' ponovo je otputovao iz Hrvatske kako bi se odmorio. Ovog puta je Zoran Šprajc za predah od poslovnih obaveza, kako bi bezbrižno uživao i napunio baterije za nove profesionalne obaveze koje ga očekuju, izabrao svoju omiljenu destinaciju - Jahorinu

Urednik i voditelj RTL Direkta, često na društvenim mrežama objavljuje crtice iz svog privatnog života s nezaobilaznim šaljivim komentarima. 'Merak', oduševljeno je poručio Zoran Šprajc fotografijom na kojoj pozira na jahorinskom skijalištu nasmijan od uha do uha s kuhanim vinom i cigarom u ruci. Naravno, i ovaj put je oduševio svoje vjerne obožavatelje koji zasigurno s nestrpljenjem čekaju nešto novo od njega, kao i Šprajcov povratak na ekrane.

'Uživaj, zaslužio si', 'Jak si kao crna zemlja', 'Koji ste vi gospodin', samo su neki od brojnih komentara koje su mu poručili pratitelji na Instagramu.

Osim uspjeha u karijeri, simpatični voditelj uživa u skladnom obiteljskom životu. Ove godine je proslavio 20 godina braka braku sa suprugom Lidijom, urednicom i lektoricom na HRT-u s kojom ima troje djece 18-godišnju kćer Franku, 17-godišnjeg Mirona i 15-godišnjeg Darjana.

  • +11
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL