SKROMNO DJETINJSTVO

Zoran Šprajc otkrio gdje je prvi put 'zakmečao' i sve oduševio

14.10.2018 u 22:06

Bionic
Reading

Omiljeno RTL-ovo lice Zoran Šprajc svojim statusima i fotografijama na društvenim mrežama odavno je stekao simpatizere

Sunčani vikend Zorana Šprajca ovog je vikenda doveo do rodnog Slavonskog broda.

Svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu, omiljeni domaći voditelj otkrio je gdje je, kako sam kaže, prije pedeset godina prvi put zakmečao.

U naselju Brodsko Vinogorje smještenom u rubnom dijelu Slavonskog broda, Šprajc je pozirao ispred trošne kuće koju je nekad zvao domom i pritom oduševio brojne obožavatelje.

'Mala kuća, veliki čovjek. Ne znam ima li neki drugi naziv u tom kraju, ali 'ljudina' mi se čini kao pojam kojeg svi kuže. Živio!', stoji u jednom od mnogobrojnih komentara oduševljenih fanova upućenih RTL-ovom voditelju.

Na malim ekranima Šprajc je nedavno ostvario prvi glumački angažman. U RTL-ovoj seriji 'Pogrešan čovjek' utjelovio je lik inspektora Tomasa.

'Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u 'Pogrešnom čovjeku', samo sam pitao: 'Jel' voditelj vijesti?' Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja', otkrio je Šprajc koji se tek sada uvjerio kako glumački posao nije nimalo lagan.

  • +11
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL