nisu potrajali

Pukla ljubav? Josipa Pavičić izbrisala je sve zajedničke fotografije s Markom Kisićem

06.12.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Nekadašnja TV voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić posljednjih mjeseci nije skrivala kako je sretna i zaljubljena u zagrebačkog ginekologa, no sve se glasnije priča kako su odlučili krenuti svatko svojim putem

Nakon dva bračna brodoloma, tvrdi RTL, Josipa Pavičić više nije u vezi s Markom Kisićem. Zajedničke fotografije na društvenim mrežama je maknula, a na modnoj reviji održanoj prošlog mjeseca im je dala izjavu: 'Mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sama sa sobom, a kod mene je to slučaj ja sam dobro sa sobom'.

Navode kako se zagrebačkog ginekologa koji je prije nje ljubio glumicu Natašu Janjić, u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u društvu prijatelja u centru Zagreba, dok Josipa navodno provodi vrijeme putujući s prijateljicom.

Podsjetimo, Josipa i Marko upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Tada nisu htjeli komentirati svoj odnos. U siječnju ove godine se doznalo da su u vezi nakon što su snimljeni na zagrebačkoj špici. Prošetali su zagrljeni te više nije bilo sumnje u prirodu njihovog odnosa. Posvećivala mu je na društvenim mrežama stihove i nježne statuse, pojavljivali su se skupa na brojnim događanjima, no tih fotografija i objava više nema na njezinim društvenim mrežama.

  • +5
Josipa Pavičić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album