JE LI MARKO KISIĆ ONAJ PRAVI?

Josipa Pavičić ne krije koliko je zaljubljena, a svom je partneru javno posvetila ljubavne stihove

18.06.2021 u 20:14

Bionic
Reading

Da je u vezi sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, kojeg se oni koji prate ljubavi na društvenoj sceni sjećaju i po vezi s glumicom Natašom Janjić, Josipa Pavičić više ne krije. O njihovoj ljubavi doznalo se u siječnju ove godine, a sada mu posvećuje i objave na društvenim mrežama

Svoju vezu navodno su započeli još krajem prošle godine, no o svemu se doznalo tek u siječnju 2021., kada su snimljeni zagrljeni u romantičnoj šetnji. Od tada, nekadašnja televizijska voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić ne krije koliko je sretna u vezi sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem.

Upravo s njim jučer je bila na modnoj reviji marke Duchess, koju je organizirala njezina prijateljica Snježana Mehun, a zaljubljeni par, modno usklađen, sve je pratio iz prvog reda.

Nakon završetka revije, Josipa Pavičić njihovu je zajedničku fotografiju objavila i na svom Instagram profilu, gdje je napisala podužu objavu, stihove Khalila Gibrana.

'Neka nebeski vjetrovi plešu među vama. Ljubite jedno drugo, ali ne pretvarajte ljubav u okove: Neka radije bude uzburkano more među obalama vaših duša. Nalijevajte čašu jedno drugome, ali ne pijte iz iste čaše... Kao što su žice na lutnji same, premda odzvanjaju istom glazbom. Podajte svoja srca, ali ne jedno drugomu u posjed. Jer samo ruka Života može obuhvatiti vaša srca... ( K.G)'

  • +38
Održana modna revija brenda Duchess Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prije veze s Josipom, Kisić je bio poznat po vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić, s kojom je proveo nešto manje od godinu dana. S druge strane, Josipa Pavičić se nakon razvoda od Talijana Nice Berardinija s kojim ima sina Rocca, Josipa se zaljubila u akademskog kipara, scenografa i bas gitaristu punk grupe Nedjeljka Mikca. O ljubavi s njim nije nikada govorila. Mikac je bio uz nju na otvaranju njezinog restorana Il camino u veljači 2016., koji je i uredio. Tada su zajedno su i pozirali, no malo je tko znao da je to njezin novi odabranik. Iz braka s novinarem Markom Cigojem spisateljica ima sina Vitu.