UZ STIHOVE

Nikad sretnija Josipa Pavičić ne prestaje govoriti o svojoj ljubavi s ginekologom

20.07.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Svoju sreću i zaljubljenost, nekadašnja televizijska voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić, više ne želi kriti, pa svako toliko, uz neke ljubavne stihove, objavi i fotografiju na kojoj je sa svojim dečkom, ginekologom Markom Kisićem

Uz stihove Mevlana Dželaludina Rumija, perzijskog islamskog filozofa, teologa, pravnika, pjesnika i derviša iz 13. stoljeća, nekadašnja televizijska voditeljica, danas spisateljica Josipa Pavičić, objavila je još jednu fotografiju s ginekologom Markom Kisićem.

Upravo s njim pronašla je sreću i ljubav i upravo joj je on nakon svih uspona i padova vratio osmijeh na lice, stoga ne čudi da svoju vezu ne želi kriti. Ispod zajedničke fotografije, na kojoj su oboje nasmijani i poziraju u nekom restoranu, Josipa je ostavila podužu objavu.

'Jer ljubav je upravo bit i svrha života, kaže Rumi. Ona pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju. Ljubav dolazi nenadano, ali isto tako i odlazi. Ovisi o dvije strane, o duetu koji je zagrljen zaplesao.

Ne smatrajte da se nešto podrazumijeva, ne uzimajte se zdravo za gotovo, ulažite u odnos, plešite i na suncu i na kiši. Plešite s pahuljama snijega, nasmijani ili mokrih obraza. Ako čovjek nema osjećaj pripadanja može odlutati u svim smjerovima svijeta, kao suhi list na vjetru.

U potrazi za sobom, u čežnji za pripadanjem, malo pomalo čovjek pređe četrdesetu pa pedesetu, šezdesetu.. pa je sklon utišati glazbu i zaustaviti plesne korake. Ja ću plesati kroz ljubav i jad i čemer, plesat ću i u svojoj boli i u tuzi, strastveno, zanosno... Posvećeno, predano, neobuzdano...

Sama i u dvoje, polako i brzo kao protok vode. Jer dok se dijelovi mijenjaju, cjelina uvijek ostaje ista. Jer ljubav je upravo bit i svrha života, pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju, kaže Rumi.'

Josipa Pavičić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, Josipa Pavičić i Marko Kisić svoju su vezu navodno započeli još krajem prošle godine, no o svemu se doznalo tek u siječnju 2021., kada su snimljeni zagrljeni u romantičnoj šetnji.

Prije veze s Josipom, Kisić je bio poznat po vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić, s kojom je proveo nešto manje od godinu dana. S druge strane, Josipa Pavičić se nakon razvoda od Talijana Nice Berardinija s kojim ima sina Rocca, Josipa se zaljubila u akademskog kipara, scenografa i bas gitaristu punk grupe Nedjeljka Mikca. O ljubavi s njim nije nikada govorila. Mikac je bio uz nju na otvaranju njezinog restorana Il camino u veljači 2016., koji je i uredio. Tada su zajedno su i pozirali, no malo je tko znao da je to njezin novi odabranik. Iz braka s novinarem Markom Cigojem spisateljica ima sina Vitu.