OSVOJIO JE LIJEČNIK

Josipa Pavičić ima novu ljubav, u vezi je s bivšim dečkom poznate glumice

31.01.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Josipa Pavičić ponovo ljubi, a njezino srce osvojio je zagrebački ginekolog Marko Kisić, koji je prije nekoliko godina bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić

Nekadašnja TV voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić ne krije zaljubljenost, a magazin Story snimio ju je u romantičnoj šetnji središtem Zagreba, zagrljenu s novim odabranikom, ginekologom Markom Kisićem.

Par je navodno već dva mjeseca u vezi, a o svom odnosu ne žele govoriti za medije. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji otkrivaju da par uživa u zajedničkim trenucima.

Zagrebački ginekolog Marko Kisić javnosti je poznat i po vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić, a zajedno su bili nešto manje od godinu dana.

Nakon razvoda od Talijana Nice Berardinija s kojim ima sina Rocca, Josipa se zaljubila u akademskog kipara, scenografa i bas gitaristu punk grupe Nedjeljka Mikca. O ljubavi s njim nije nikada govorila. Mikac je bio uz nju na otvaranju njezinog restorana Il camino u veljači 2016., koji je i uredio. Tada su zajedno su i pozirali, no malo je tko znao da je to njezin novi odabranik. Iz braka s novinarem Markom Cigojem spisateljica ima sina Vitu.

  • +8
Josipa Pavičić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL