inigo middleton

Prvi javni izlazak nećaka Kate Middleton, a društvo su mu pravili posebni gosti

22.12.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Sin Jamesa Middletona i njegove partnerice Alizee Thevenet prisustvovao je božićnom koncertu udruge koja se brine za dobrobit pasa. Psi su i inače Jamesovi najbolji prijatelji, a ovaj događaj nije propustio ni ove godine pa je doveo i posebno pojačanje

Početkom prosinca Kate Middleton organizirala je još jedan božićni koncert u Westminsterskoj opatiji. Iako je koncert okupio većinu članova kraljevske obitelji, jedini brat britanske princeze nije se pridružio ostatku. Međutim, James Middleton je sa svojom obitelji prisustvovao drugom božićnom koncertu posebne važnosti.

U srpnju je mlađi brat Kate Middleton objavio da je njegova supruga Alizee trudna, a prije sedam tjedana na Instagramu je otkrio da se rodio sinčić Inigo. U objavi kojom je obznanio dolazak novog člana obitelji spomenuo je koliko je sretan, ali i napisao kako su psi su bili fantastični u dočeku svog mlađeg brata u čopor.

Tročlana obitelj već je viđena u zajedničkoj šetnji, a maleni Inigo sada je uveličao i poseban koncert.

Dana 7. prosinca, mlađi brat Kate Middleton i njegova supruga doveli su svog malog sina Iniga na poseban blagdanski događaj. Tročlana obitelj poznatog prezimena prisustvovala je koncertu 'Dogs Trust Carol' u Chelsea Old Churchu u Londonu, koncertu koji je od iznimnog značenja Jamesu koji je veliki zaljubljenik u pse.

Koncert posvećen dobrobiti pasa i inače je jedno od događanja koje James nerijetko propušta.

James je inače veliki ljubitelj životinja te ima čak šest pasa. O ljubavi prema životinjama progovorio je priznavši da se borio s depresijom, a da ga je pokojna kujica Ella spašavala i davala mu snagu da prebrodi to teško stanje. Emotivan je James na koncertu pročitao pjesmu 'Što sam naučio o ljubavi, naučio sam od svog psa', a na koncert je poveo i svoja dva psa.

opušten IZLAZAK

Brat Kate Middleton i njegova chic supruga snimljeni u šetnji s bebom

Pogledaj galeriju