SLIČNOST JE NEUPITNA

Fotografija Kate Middleton iz 1983. potvrdila očito - evo tko je njezina mala kopija

18.12.2023 u 22:56

Bionic
Reading

Princeza od Walesa raspametila je obožavatelje kraljevske obitelji objavivši svoju još neviđenu fotografiju iz djetinjstva, na kojoj s obitelji slavi Božić, a mnogi su ustvrdili očito, da je najmlađi princ Louis njezina slika i prilika

41-godišnja Kate Middleton ovih je dana listala svoj album iz djetinjstva i u njemu pronašla fotografiju koja se savršeno uklapa u ovaj period. Riječ je o fotografiji nastaloj 1983., kada je princeza od Walesa imala samo dvije godine i kada je samo slušala bajke o princezama.

Fotografiju iz djetinjstva iskoristila je kako bi promovirala svoj Christmas Carol Service, koja će se emitirati na Badnjak.

Na slici princeza od Walesa pozira u haljini na crveno-plave pruge preko koje je imala tamnoplavi kardigan, dok joj je vrat krasila ogrlica od višebojnih perli, a snimljena je samo nekoliko tjedana prije njezinog drugog rođendana.

A ono što su mnogi primijetili i povezali je nevjerojatna sličnost s najmlađim djetetom Kate Middleton i princa Williama. Naravno, riječ je o nestašnom princu Louisu koji je uistinu prava mala kopija, barem što se tiče izgleda, mame Kate.

S MAMOM KATE

Najslađi pomoćnici: Louis, Charlotte i George pakirali poklone za siromašne

Pogledaj galeriju

Ova fotografija objavljena je na službenom profilu princa i princeze od Walesa, a uz nju stoji: 'Dijelimo neke blagdanske uspomene ovog Božića jer #ShapingUs govori o vitalnoj važnosti i tome koliko naše rane godine i uloge onih koji su oko nas imaju na oblikovanju u ostatku naših života.'