LJUBAV S FAKSA

Prije Kate Middleton ljubio je nju: Tko je bivša djevojka princa Williama

19.12.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Iako u seriji ne nosi svoje pravo ime, bivša djevojka princa Williama, Carly Massy-Birch, uistinu je postojala, a njihova veza prouzročila je i brojne neugodne trenutke za budućeg kralja

Od četvrtka na Netflixu je napokon dostupno i posljednjih šest epizoda posljednje sezone hit serije 'Kruna'. Time se zaokružila priča o britanskoj kraljevskoj obitelji ispričana kroz čak 60 epizoda, kroz sve periode i sva događanja koja je javnost desetljećima pozorno pratila.

A najviše su ih, kako je i bilo za očekivati, zanimale ljubavne veze za vrijeme vladavine kraljice Elizabete II. Šesta, ujedno posljednja sezona najbliža je našem vremenu, a vodeći likovi i dalje su živi. Svi, osim kraljice Elizabete II, princa Philipa i nikada prežaljene princeze Diane.

Zahvaljujući 'Kruni' u središte zbivanja ponovno je došla i Kelly Fisher, bivša manekenka koja je bila zaručena za biznismena Dodija Al-Fayeda. Da je njezin dragi u vezi s princezom Dianom, s kojom je na kraju i izgubio život, Kelly je doznala iz medija. Danas živi daleko od znatiželjnih pogleda, u Južnoj Karolini.

Baš kao i o njoj, počelo se pričati i o Carly Massy-Birch, bivšoj djevojci princa Williama, s kojom je bio u vezi kada je imao 20 godina. Ona se pojavljuje u sedmoj epizodi, kada se okriva da su se Carly i William upoznali na Sveučilištu Saint Andrews u Škotskoj. Kako bi joj se zaštitio identitet, u seriji su je nazvali Lola Airdale-Cavendish-Kincaid.

Carly je bila studentica engleskog jezika i kreativnog pisanja i s princom Williamom je bila u vezi tek nekoliko mjeseci. Iako ona sama nikada nije željela dospjeti u središte medijskog interesa, za to se još 2008. pobrinula njezina majka Mimi Massy-Birch. Bilo je to pet godina nakon što je William sreću pronašao s Kate Middleton.

SVE POD KATEINIM BUDNIM OKOM

Ovakvoj srdačnosti princa Williama nitko se nije nadao, a najmanje švedska princeza

Pogledaj galeriju

'Dala je sve od sebe da svoje prijateljstvo s njim zadrži u tajnosti. I mi smo dali sve od sebe, zato i znam da će biti uzrujana zbog ovog', rekla je Mimi Massy-Birch i dodala kako su William, Kate i njezina kći bili najbolji prijatelji.

No, serija priča sasvim drugu priču. U njoj se Lola, odnosno Carly i William povezuju na jednoj zabavi i to nakon što je on završio razgovor s princem Harryjem koji mu poručuje da se opusti i pokaže svoju divlju stranu. Iako je započeo vezu s njom, Williama od samog početka privlači i Kate Middleton, koja je također bacila oko na njega.

U jednom trenutku prilazi Kate u knjižnici i počinje s njom razgovarati, a u tom trenutku pojavljuje se Lola koja dobija napadaj ljubomore, pa William i Kate prema njoj postaju jako nasilni i neugodni.

Daljnji detalji nisu poznati, no scena prikazuje kako se obje djevojke, uvrijeđene, udaljavaju od Williama, a potom se otkriva kako su Lola i William prekinuli, dok se Kate počinje viđati s Rupertom Finchom. Za razliku od Carly, njegovo ime zadržano je i u seriji, a otkriveno je i kako se Kateinoj vezi s njim najviše protivila majka Carole Middleton, koja je navijala cijelo vrijeme za Williama.