o ljubavi ne GOVORI

Prvi čovjek Agrokora već godinu dana ljubi atraktivnu Splićanku

13.06.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon braka s Ozanom Perković, s kojom ima troje djece, tri je godine proveo u vezi s HTV-ovom novinarkom, urednicom i voditeljicom Tončicom Čeljuskom. Posljednjih godinu dana trenutno prvi čovjek Agrokora ponovno ljubi, i to brinetu Nikolinu Marasović, s kojom je nedavno snimljen na popularnom splitskom kupalištu Jadran

On je povjerenik za Agrokor, a osim zbog pozicije, zbog prodornih plavih očiju posebno je zanimljiv ženama. Stoga ne čudi to da je medijima zanimljiv njegov privatni život, o kojem Ante Ramljak nerado govori.

Ante Ramljak na plaži Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Poznato je to da je bio u braku s Ozanom, kćerkom bivšeg intendanta splitskog HNK Rade Perkovića, koja je danas u vezi s redateljem Zrinkom Ogrestom, te s njom ima troje djece. Javnosti je ipak najpoznatija njegova veza s HTV-ovom novinarkom, urednicom i voditeljicom Tončicom Čeljuskom, s kojom se u medijima počeo pojavljivati 2011. godine, nakon njezina razvoda.

Iako su djelovali kao skladan par, ljubavi je došao kraj tri godine kasnije, a sada Slobodna Dalmacija otkriva da Ante Ramljak ponovno ljubi.

Naime prošlog vikenda prvi čovjek Agrokora snimljen je na popularnom splitskom kupalištu Jadran u društvu atraktivne brinete, a sada se doznalo da je riječ o Splićanki Nikolini Marasović, s kojom je u vezi oko godinu dana. Ona je također rastavljena, a iz braka sa sinom pokojnog splitskog kantautora Tome Bebića, Goranom Bebićem Patkom, ima sina.