zaljubljiva priroda

Zlatko Mateša je u novoj vezi i otkriva koliko je nova odabranica mlađa od njega

07.09.2023 u 16:10

Bionic
Reading

Dugogodišnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer iza sebe ima tri braka, a ovih dana se doznalo da je prekinuo vezu s 12 godina mlađom uglednom epidemiologinjom Dijanom Mayer. No, on već ljubi novu damu

Odmah nakon vijesti o prekidu zadnje veze, pojavile su se glasine kako je Zlatko Mateša u novoj vezi. Na pitanje ljubi li novu djevojku, za 24sata je otkrio: '30 godina' te tako potvrdio da nije sam i koliko je njegova nova ljubav mlađa. Odgovorio im je i na pitanje hoće li to njegovo srce izdržati s obzirom na pet stentova.

'Nisu stentovi, oni su za djecu, hehe, bypassi... I drže se, nikad bolje', odgovorio je. Svoju prethodnu partnericu Dijanu Mayer upoznao u zagrebačkoj vinoteci nakon što je njoj ponestalo prošeka za pašticadu koju je pripremala kod kuće. Skoknula je do obližnje vinoteke, a ondje je bio bivši premijer i vatrepolist s prijateljima.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Razlog prekida je različitost karaktera, a kraj ljubavi potvrdio je sam Mateša za magazin Story.

Prisjetimo se, prije negoli je započeo vezu s Dijanom Mayer, Zlatko Mateša prekinuo je desetogodišnju vezu s osječkom menadžericom Bojanom Maglaić, a prije nje bio je u vezi s manekenkom Tujom iz Mongolije. Iza sebe ima i tri braka - s prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka. Nakon nje je 13 godina bio u braku s Jasnom, a kćer Ela rodila mu se tijekom 13-godišnjeg braka sa Sanjom Gregurić. Premda nerado priča o svom privatnom životu, poznato je da sa svojim bivšima ostaje u dobrim odnosima.

KONCERT U CIBONI

[FOTO] Zlatko Mateša i ugledna epidemiologinja uživali u hitovima klape Intrade

Pogledaj galeriju