slavlje nakon naslova

Prve fotografije trudne Vanje Modrić

05.06.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Kada su u Cardiffu osvojili naslov prvaka Europe, igrači Real Madrida nisu mogli sakriti sreću, a u slavlju su im se ubrzo pridružili i članovi obitelji - supruge i djevojke i djeca. Na terenu se pojavila i supruga Luke Modrića, Vanja Modrić, koja je tom prilikom prvi put pokazala svoj trudnički trbuščić i time potvrdila napise o trećoj trudnoći

Nakon što su polovicom svibnja svi mediji objavili sretnu vijest da je Vanja Modrić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca i igrača Real Madrida, Luke Modrića, 17 tjedana trudna sada su se napokon pojavile i fotografije koje to potvrđuju.

Friends 🏆💜😍

Objavu dijeli real madrid family (@realmadridfamily)

Naime nakon što je Real Madrid, pobijedivši Juventus, osvojio naslov prvaka Europe, veliko slavlje nastavilo se na samom nogometnom terenu. Budući da je ovo bila velika i važna utakmica, ne čudi to da su svi igrači u Cardiff poveli i svoje obitelji. Tako je na privatnom letu za taj grad bila i 36-godišnja Vanja Modrić s njihovo dvoje djece - Ivanom i Emom - a većinu vremena proveli su u društvu zaručnice Matea Kovačića, Izabele Andrijanić.

Na Instagramu se tako pojavila fotografija na kojoj zajedno pozira cijela obitelj Modrić i Mateo Kovačić s Izabelom Andrijanić s osvojenim peharom, a Vanji Modrić trudnički je trbuščić itekako vidljiv.

Big family 😍😍😍

Objavu dijeli real madrid family (@realmadridfamily)

Čini se kako je 2017. godina itekako donijela sreću u obitelj Modrić i na privatnom i na poslovnom planu. Osim trudnoće i osvajanja naslova prvaka, Modrići su kupili novi obiteljski dom u Zagrebu. Riječ je o bivšoj vili Zvonimira Bobana, koju je Modrić prepisao upravo na suprugu Vanju.

Luka with his babies 💜

Objavu dijeli real madrid family (@realmadridfamily)