proširenje obitelji

U obitelj Modrić stiže još jedna beba: Vanja Modrić trudna je 17 tjedana!

16.05.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Iako se još prošlog ljeta šuškalo o navodnoj trudnoći Vanje Modrić, ona se obistinila tek sada. Nakon sedmogodišnjeg Ivana i četverogodišnje Eme ove će jeseni stići nova beba. Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca i nogometaša Real Madrida u 17. je tjednu trudnoće

Kako ekskluzivno donosi Jutarnji list, supruga 32-godišnjeg veznjaka kraljevskog kluba i hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića, 36-godišnja Vanja Modrić, u 17. je tjednu trudnoće. Tako će od jeseni četveročlana obitelj Modrić postati bogatija za još jednog člana.

Luka Modrić and his wife, Vanja #LukaModric #VanjaModric #VanjaBosnic

Objavu dijeli Family2foot2 (@family2foot2)

Ova vijest iznenadila je mnoge jer se već prošlog ljeta nagađalo da je Vanja Modrić trudna, no to se tada nije pokazalo istinitim.

Novoj bebi u obitelji zasigurno su se najviše razveselili sedmogodišnji Ivano i četverogodišnja Ema. Obitelj Modrić od 2012. godine živi u Španjolskoj, a prije toga živjeli su u Velikoj Britaniji.

Vanja i Luka Modrić ovog ljeta proslavit će sedam godina braka, a zajedno su čak 13 godina. Upoznali su se kad je Vanja Bosnić radila u agenciji Zdravka Mamića, a njezina majka, Vesna Juraić, bila je šefica računovodstva u Dinamu.

Accompanied by my loves❤️❤️❤️

Objavu dijeli Luka Modric (@lukam10)