kuća na pantovčaku

Luka Modrić kupio luksuznu vilu Zvonimira Bobana i prepisao je na suprugu Vanju

18.05.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Prvo se doznalo da će bračni par Modrić u jesen ove godine proširiti svoju obitelj za još jednog člana, budući da je Vanja Modrić u 17. tjednu trudnoće, a sada se doznalo da su kupili i novi dom za svoju obitelj. Riječ je o luksuznoj vili, u kojoj su do prošle godine živjeli Leonarda i Zvonimir Boban s petero djece prije preseljenja u Švicarsku

Nakon stanova na Ravnicama, u Babonićevoj ulici, kao i luksuzne vile u Punta Skali kod Zadra, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić za svoju je obitelj kupio luksuznu vilu od 286 kvadrata na zagrebačkom Pantovčaku.

Ipak, ono što je svima najzanimljivije u toj kupovini to je da je vila sve donedavno bila u vlasništvu nekadašnjeg nogometaša, danas drugog čovjeka Fife Zvonimira Bobana, koji je sa suprugom Leonardom i petero djece živio u njoj prije selidbe u Zürich.

Sudeći po izvatku iz zemljišnih knjiga, Luka je kuću prepisao na svoju suprugu Vanju Modrić još polovicom ožujka. Čini se da će raskošna vila biti savršena za skoro proširenje njihove četveročlane obitelji jer je Vanja u 17. tjednu trudnoće.

Kako donosi Jutarnji list, Vanja Modrić uknjižila se na kuću 24. ožujka ove godine, samo četiri dana nakon sklopljenog kupoprodajnog ugovora.

Tportal je prvi donio, još prošlog ljeta, vijest da se Zvonimir i Leonarda Boban s djecom sele u Švicarsku zbog obaveza koje on ima kao savjetnik predsjednika Međunarodne nogometne federacije Giannija Infantina. Stoga se cijela obitelj još u kolovozu preselila u Zürich, a vila na Pantovčaku ostala je prazna.

Luka Modrić nije krio to da u Zagrebu traži idealan dom za svoju obitelj, da mogu boraviti u njemu kada nisu u Španjolskoj ili u Zadru, stoga se ovo idealno posložilo. Inače, vilu u podsljemenskoj zoni, nedaleko od Vile Weiss, Boban je sagradio 2010. godine.