ŽELJAN NOVIH AVANTURA

Prva holivudska zvijezda u letjelici: Tom Cruise odlazi u svemir već iduće godine

23.09.2020 u 09:25

Bionic
Reading

U želji za avanturom i adrenalinom, holivudska zvijezda Tom Cruise obavezao se na još jedan nevjerojatan zadatak. Bit će prvi glumac u svemiru, a tamo odlazi krajem iduće godine

Kako je potvrdilo osoblje Space Shuttle Almanaca na njihov prvi turistički izlat u svemir već se prijavilo nekoliko osoba, a među njima su glumac Tom Cruise i redatelj Doug Liman.

S ekipom astronauta uputit će se u svemir, a sve kako bi snimili prvi film na tim prostorima. Odvažan i uvijek željan avanture, 58-godišnji Cruise na ovu će nevjerojatnu misiju otići u listopadu 2021. kada je zabilježeno lansiranje SpaceX kapsule kojom će upravljati iskusni NASIN čovjek Michael Lopez-Alegria.

U letjelici ima još tri slobodna mjesta za turiste željne jednake avanture. Još ranije ove godine potvrđeno je da su Cruise i Liman u dogovorima s Elonom Muskom oko odlaska u svemir kako bi se tamo snimili prvi živi kadrovi za filmski materijal.

'Trebamo popularne medije kako bismo nadahnuli novu generaciju inženjera i znanstvenika da ostvare ambiciozne planove NASA-e', rekao je Jim Bridenstine, jedan od administratora ovakvih putovanja.

O Cruiseovim planovima za snimanje u svemiru se još uvijek jako malo zna, ali vjeruje se da je da se scenarij već gotov.