OKREĆE NOVU STRANICU

Dosta mu je holivudskog glamura: Tom Cruise planira trajno preseliti u Veliku Britaniju

21.06.2020 u 14:39

Bionic
Reading

Glamurozan holivudski život je, čini se, dosadio Tomu Cruiseu. Američki glumac se, kako se šuška u holivudskim krugovima, odlučio preseliti u Veliku Britaniju i ondje započeti potpuno novi život sa svojom sad već odraslom posvojenom djecom

Holivudska zvijezda Tom Cruise planira preseljenje u Veliku Britaniju,, nakon što se izolirao u središnjoj crkvi Scientologije u zapadnom Sussexu. Vjeruje se da je zvijezda kino hita 'Nemoguća misija' u potrazi za novim domom u blizini poznatog dvorca Saint Hill u kojem je boravio tijekom pandemije.

Rođeni njujorčanin u Velikoj Britaniji je boravio u trenutku kada je prekinuto snimanje sedmog nastavka filmskog serijala 'Nemoguća misija', a mnogi smatraju kako holivudski glumac Los Angeles već neko vrijeme ne smatra svojim domom, obzirom da je 2016. prodao svoj dom na Beverly Hillsu.

Izvor blizak 57-godišnjem glumcu otkrio je za The Sunday Mirror kako Tom razmišlja o kupnji nekretnine u Velikoj Britaniji, obzirom da se uskoro nastavlja snimanje filma.

Cruise je u Velikoj Britaniji boravio u dvorcu iz 18. stoljeća koji je 1959. kupio osnivač Scijentologije, L Ron Hubbard. Tijekom svog boravka 'preko bare' glumac je navodno održavao Zoom sastanke i organizirao okupljanja s ostalim članovima Scijentologije, čiji je i sam član.

Dvorac Saint Hill nedavno je preuređen, a troškovi ovog pothvata stajali su 13 milijuna funti. Strani mediji tvrde kako je glumac pozvao obitelj da zajedno s njim u dvorcu proslavi božićne i novogodišnje praznike, obzirom da se dvorac nalazi u blizini Londona gdje živi njegova 27- godišnja kćer Isabella Jane Cruise, koju je slavni glumac posvojio dok je bio u braku s Nicole Kidman.