LEAH REMINI

Glumica tvrdi da Tom Cruise ima plan kojim želi Suri maknuti od njezine majke, a sve kako bi je ponovno vratio u Scijentološku crkvu

12.08.2020 u 23:03

Bionic
Reading

Kao nekadašnja članica Scijentološke zajednice, holivudska glumica Leah Remini jako je dobro upućena u sva njihova pravila, učenja i slično, a posljednjih godina radi sve kako bi se javno obračunala s njima, osobito s najistaknutijim članom te zajednice, kolegom Tomom Cruiseom

Leah Remini je uvjerena kako Tom Cruise čeka da Suri Cruise, 14-godišnja kći koju je dobio s bivšom suprugom Katie Holmes, još malo poraste kako bi je mogao indoktrinirati u scijentologiju.

'Scijentologija smatra Katie supresivnom osobom, odnosno neprijateljem svoje zajednice i učenja, stoga Tom smatra, baš kao i ostali sljedbenici scijentologije, da ga se ne smije povezivati sa Suri. Sigurna sam da je njegov master plan spreman i da čeka da Suri dovoljno odraste kako bi je mogao navabiti u scijentologiju i maknuti je od majke', rekla je Leah Remini za The Post.

50-godišnja glumica, koja je godinama i sama bila članicom Scijentološke crkve, priznaje kako je i sama bila iznenađena kada je 2012. Katie Holmes naglo napustila Toma Cruise.

'Poznavala sam Katie u to doba kada je bila tamo i činilo se da je vrlo upućena u Tomov svijet i život, no, kako je vrijeme odmicalo, i meni je bilo jasno kako je sve to što je napravila bilo zapravo da zaštiti kćer. Mogu jedino pretpostaviti da postoji neka vrsta dogovora između njih dvoje kako bi zašitila kćer.'

Osim toga, Remini je rekla kako je 'iznimno ponosna' na Katie Holmes jer je 'izbavila kćer iz nečega što je moglo biti iznimno opasno ne samo za Suri, nego i za njihov odnos'.

Leah Remini u svijet scijentološke zajednice ušla je kao devetogodišnjakinja, kada je njezina majka pristupila organizaciji, a napustila ju je 2013. vlastitom odlukom. Dvije godine nakon izlaska izdala je memoare 'Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology' i od tada traje njezin obračun sa Scijentološkom crkvom kao i vođom Davidom Miscavigeom.