BRZA LOVA

Pronašla način za laku zaradu: Zanosna mlađa sestra Kate Moss prodaje svoje golišave fotografije za ogromne iznose

02.03.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Dok Kate Moss puni naslovne strane utjecajnih modnih časopisa, njezina mlađa polusestra Lottie Moss pronašla je lak način za zaradu u ovim neizvjesnim vremenima pandemije. 23-godišnja ljepotica, punog imena Charlotte Moss, sklopila je dogovor sa stranicom za odrasle Glow putem koje s pretplatnicima dijeli provokativan sadržaj, a njena politika je, što bi se u narodu reklo - 'koliko para, toliko muzike'

Na stranici za odrasle Glow za 14 funti mjesečno moguće je uživati u fotografijama oskudno odjevenih ljepotica, među kojima je odnedavno i 23-godišnja Lottie Moss, polusestra supermodela Kate Moss.

Mlađahna ljepotica otkrila je novi izvor zarade na Instagramu, putem kojeg svoje fanove poziva da zavire na Glow i uživaju u još provokativnijim fotografijama. Većinom je riječ o fotografijama u seksi donjem rublju i kupaćim kostimima, a ovisno o traženoj cijeni koju su mnogi spremni platiti, Lottie skida višak krpica sa sebe.

'Otključaj da vidiš kako otkrivam grudi', stoji ispod jedne od Lottienih seksi fotografija kojom slavna ljepotica pokušava namamiti pratitelje da plate 50 funti, odnosno 440 kuna za fotografiju nje u toplesu.

Lottie također nudi opciju privatnog dopisivanja tijekom kojeg je moguće zatražiti seksi sadržaj samo za određene oči, a prema pisanju portala Daily Mail na stranici je moguće pronaći i video potpuno gole Lottie, ukoliko ste za njega spremni iskeširati 1000 funti.

Stranica funkcionira na način da zadržava 20 posto zarade, a jamči zaradu od oko 5000 funti mjesečno. Jedino pravilo je da sadržaj koji se nudi na stranici mora biti zaključan, odnosno da ni jedna fotografija i video ne smiju biti podijeljeni besplatno.

Mnoge je način na koji mlađahna manekenka zarađuje za život zgrozio. Neki smatraju da je riječ o nemoralnom i nepromišljenom potezu koji joj nije trebao, dok drugi u tome ne vide ništa loše. Lottiena starija i slavnija sestra Kate Moss zasad nije komentirala posao svoje mlađe sestre, kao ni njezini roditelji Peter i Inger.

Lottie je u siječnju viđena u društvu osnivača stranice Glow, Noaha Traismana. Ona i njezina prijateljica Sahara Ray s Traismanom su se našle na kavi u Los Angelesu, a vjerojatno je na toj kavi i sklopljen dogovor o suradnji.

  • +5
Lottie Moss Izvor: Profimedia / Autor: ANTI / Backgrid UK / Profimedia