LOTTIE MOSS

Za vikend se hvalila da je superširitelj Covida, u ponedjeljak se posipa pepelom: 'Mlada sam i glupa, oprostite'

14.12.2020 u 17:38

Bionic
Reading

Polusestra slavne manekenke Kate Moss opet je svojim nesmotrenim ponašanjem skrenula na sebe pažnju i gnjev javnosti pa se u ponedjeljak ispričala putem društvenih mreža uz opravdanje da je još uvijek mlada i glupa

I sama manekenka, 22-godišnja Lottie je u subotu izašla s četiri prijateljice na večeru u Londonu, u kojem je trenutno na snazi druga razina epidemioloških mjera.

Ako su Lottiene tvrdnje točne, sve je bilo u skladu a zakonom, a taj bi izlazak prošao nezamijećeno da se mlada manekenka nije u javljanju uživo putem Instagrama ljubila s prijateljicama uz opaske kako su superširitelji Covida.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Pratitelji su brzo primijetili da ona i njezine prijateljice nisu na propisanoj udaljenosti i da ne nose zaštitne maske, a Lottie se u ponedjeljak na Instagram Storyju ispričala za svoju, kako kaže, 'bezosjećajnu i glupu šalu'.

'Želim se ovim putem ispričati što sam rekla da sam superširitelj. Netko je te riječi izgovorio u javljanju uživo i ja sam ih ponovila kao šalu, jer nikad nisam i ne bih odobravala širenje ovako ozbiljnog virusa', piše Lottie i objašnjava kako je s četiri prijateljice izašla na večeru, od kojih s njih tri dijeli kućanstvo te da joj prema vladinim smjernicama, obzirom da živi sama, dozvoljen 'balon podrške' od četiri osobe.

'Shvaćam da je ovo uznemirilo i uvrijedilo mnoge ljude, i želim se ispričati zbog tako bezosjećajne šale. Još sam uvijek mlada, glupa i učim. Ponekad zaboravim da sam javna osoba i tijekom ovih ludih i neizvjesnih vremena trebala sam opreznije birati riječi', piše u izjavi Lottie.

Svoju primjedbu da je superširitelj, manekenka je izrekla nakon što je netko od pratitelja njihovog javljanja uživo pitao riskiraju li ona i njezine prijateljice širenje virusa.

Jedna od njenih prijateljica je odgovorila da su oni superširitelji, na što je Lottie, kako valjda ne bi bilo zabune, dodala 'Mi smo superširitelji Covida', a dobro raspoloženo društvance razmijenilo je međusobno i nekoliko sočnih poljubaca.

  • +13
Lottie Moss Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia