U NOVOM RUHU

Promjene u televizijskom programu: Dnevnik Nove TV uskoro ćete pratiti u novom terminu

08.09.2022 u 09:26

Bionic
Reading

Već 13. godinu zaredom najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj, Dnevnik Nove TV, uskoro kreće u novom terminu. Novi termin pratit će i potpuno novo ruho središnje informativne emisije iz novog, vrhunski opremljenog studija te s nove lokacije

Dnevik Nove TV koji smo do sada imali prilike pratiti u 19 sati i 15 minuta uskoro ćemo pratiti u novom terminu. Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta gledatelji će tako moći pratiti od 19:00 sati, odnosno 15 minuta ranije nego dosad.

Osim toga, domaća televizijska kuća odlučila je promijeniti i studio iz kojeg će se javljati već dobro poznata lica Saša Kopljar, Marija Miholjek, Romina Knežić i Patar Pereža te od nedavno mlađi kolege Dino Goleš i Valentina Baus.

'Nikad središnje informativne emisije nacionalnih televizija nisu počinjale u isto vrijeme i odlučili smo to, kao apsolutni lider na tržištu promijeniti. Prvi put u povijesti dogodit će se prava bitka konkurenata. I vjerujemo da ćemo i ovu osvojiti svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću, korištenjem tehnologije, emocijom koju šaljemo s ekrana. Naš tim iskusnih urednika i reportera, voditelja kojima se vjeruje, mladih kolega punih entuzijazma, s novim Dnevnikom ne donosi samo sadržajna osvježenja, nego i novo vizualno iskustvo. Tehnološki, ponovno smo pripremili studio kakav Hrvatska još nije vidjela. Radujemo se novom izazovu', rekla je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

U novom terminu, ali i u novom studiju, no s jednakim entuzijazmom kao i prvog dana, Dnevnik Nove TV nastavlja građanima donositi provjerene informacije i svakodnevno pomicati granice u televizijskom izvještavanju.

'Ipak neke stvari nećemo mijenjati – ostajemo na strani građana, postavljat ćemo prava pitanja i biti beskompromisni u traženju odgovora. Informirat ćemo, educirati, analizirati i objasniti pozadinu uvijek kada je potrebno. Kod nas se oduvijek dobivala informacija više te će tako i ostati', dodala je Kardum.