NIJE BILO LAKO

Progovorila nakon godina šutnje: Sienna Miller iskreno o gorkom ljubavnom iskustvu

07.12.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller u posljednje intervjuu se prisjetila svojih ljubavnih boli iz davne prošlosti. Njezina veza i zaruke s kolegom Judeom Lawom nisu prošle slavno, a sve je završilo kada se doznalo da je glumac kontinuirano vara s dadiljom svoje djece

'Trajalo je nekih šest tjedana. Bila sam u potpunom šoku i uopće se ne sjećam detalja. Potpuno sam potisnula taj težak i traumatičan događaj. Ne sjećam se čak ni druženja s prijateljima, koji su me tada vidjeli', rekla je Sienna Miller za The Daily Beast u novom intervjuu, kada se prisjetila gorkog ljubavnog iskustva.

Govorila je o propalim zarukama s glumcem Judeom Lawom, s kojim je započela vezu nakon snimanja zajedničkog projekta ‘Alfie’. Godinu dana su hodali kad ju je Law zaprosio. Idila je trajala svega 12 mjeseci, a onda se doznalo za glumčevu aferu s dadiljom svoje djece iz bivšeg braka.

Sienna Miller i Jude Law Izvor: Profimedia / Autor: ALMASI/LUCAS / Bauer Griffin / Profimedia

U studenom 2006. Miller je ostavila slavnog zavodnika u kojeg je sve do tada bila ludo zaljubljena. Viđali smo ih često zajedno na crvenom tepihu, idiličnim odmorima po svijetu, a ona je čak prihvatila i brigu oko njegove dječice.

‘Bilo je grozno u to vrijeme. Morala sam se svaku večer sama pojaviti na sceni pred 800 ljudi, publike koja je istovremeno javno pratila moj ljubavni brodolom. Bilo je jako izazovno i teško’, rekla je 38-godišnja glumica.

Bez obzira na veliki skandal koji joj je priuštio, Miller je dala još jednu šansu Judeu. Ponovno su prohodali 2009. kada su zajedno glumili na Broadwayu, da bi u veljači 2011. prekinuli.

Poznata plavuša nakon toga nije imala previše sreće u ljubavi, te je još dva puta prekinula zaruke. Bila je zaručena još za britanskog glumca Toma Sturridgea s kojim je 2012. dobila kćer Marlowe. Lucasa Zwirnera ostavila je ovoga rujna, svega devet mjeseci nakon što je kleknuo.

  • +7
Sienna Miller Izvor: EPA / Autor: JAVIER EXTEZARRETA

S druge strane, Jude Law se skrasio s 14 godina mlađom psihologinjom Phillipom Coan s kojom je nedavno dobio dijete. Law je prvi puta u bračnu luku uplovio 1997. sa samo 27 godina. Oženio je tada Sadie Frost, britansku glumicu, producenticu i modnu dizajnericu. Rastali su se 2003. nakon šest godina braka, tijekom kojeg su dobili troje zajedničke djece - sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris. Glumac ima i izvanbračnu kćer Sophiju koju je dobio s modelom Samanthom Burke, dok kćer Adu dijeli s glazbenicom Catherine Harding.