RAZLOG NIJE POZNAT

Ponovno je sama: Sienna Miller odlučila raskinuti zaruke

01.09.2020 u 11:41

Bionic
Reading

Kako donose američki mediji, glumica Sienna Miller i njezin devet godina mlađi zaručnik odlučili su krenuti svatko svojim putem, a odluku o prekidu donijela je navodno sama 38-godišnjakinja

Kada i gdje je pošlo po krivom, nije poznato, no Sienna Miller i Lucas Zwirner umjesto da razmišljaju o detaljima vjenčanja, sada ponovno uče živjeti sami. Navodno je zaruke razvrgnula 38-godišnja glumica, a koji je razlog kraha njezine veze sa devet godina mlađim, još uvijek nije poznato.

Vlasnik umjetničke galerije, Lucas Zwirner glumicu je zaprosio još u siječnju i to tijekom Sundance filmskog festivala gdje je Sienna Miller promovirala svoj posljednji film 'Wander Darkly'. Tada su paparazzi na njezinoj ruci usnimili zaručnički prsten, no službene potvrde zaruka za javnost nikada nije bilo. Par je, prije zaruka, bio u vezi godinu dana, a sve detalje iste čuvali su za sebe.

Inače, za Siennu Miller ovo nisu prve zaruke koje su razvrgnute. Prije Zwirnera bila je zaručena za Judea Lawa te Toma Sturridgea, s kojim ima kćer, a povezivalo ju se i s režiserom Bennettom Millerom te glumcima Balthazarom Gettyjem, Joshom Hartnettom i Rhysom Ifansom.