emotivni dio večeri

Procurila snimka prvog plesa Ane Gruice Uglešić

24.08.2023 u 12:51

Bionic
Reading

I dok friški mladenci glumica i ugledni psihijatar Boran Uglešić još zbrajaju dojmove s njihovog velikog dana kojeg su imali proteklog vikenda i neki od uzvanika se prisjećaju njihovog nezaboravnog vjenčanog slavlja

Prije dolaska u splitski restoran na Firulama gdje se nakon crkvenog obreda održala svadbena fešta, Ana Gruica Uglešić se presvukla iz vjenčanice Matije Vuice u kreaciju svog dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Ivice Skoke.

Upravo on je na Instagramu objavio snimku prvog plesa kojeg su izveli uz pjesmu Nine Badrić 'Dani i godine'. 'Baš kako je Nina otpjevala ove predivne stihove uz koje ste otplesali svoj prvi ples, pokazali sreću, ljubav, radost... Ana počašćen sam što si taj ples otplesala u mojoj vjenčanici. Uživao sam gledati vas i srce mi je bilo puno radosti. Želim vam puno Božjeg blagoslova, zdravlja i mira', poručio im je Skoko.

Podsjetimo, par je civilni obred obavio 20. kolovoza 2018. godine u civilnoj ceremoniji pred najužim krugom članova obitelji i prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju

Sad su stekli uvjeti da sudbonosno da izgovore i pred svećenikom. Splitski psihijatar zatražio je i dobio crkveni razvod od prve supruge Diane.

  • +5
Vjenčanica Ane Gruice Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL