veselo i raskošno

Cure detalji i fotografije uzvanika s vjenčanog slavlja Ane Gruice Uglešić

20.08.2023 u 08:15

Bionic
Reading

Glumica i ugledni psihijatar crkveno su se vjenčali u crkvi Svetog Luke u Sitnu Gornjem u okolici Splita. Svečana večera održala se u splitskom restoranu, a djelić njihovog velikog dana polako otkrivaju - gosti. Sudeći prema njihovim objavama, atmosfera je bila sjajna

Cijela svita poznatih skupila se na velikom danu Ane Gruice Uglešić i njezinog supruga Borana Uglešića. Neki od njih su s ostatkom svijeta, naravno na društvenim mrežama, podijelili djelić fešte veselih mladenaca.

Fotografiju s vjenčanja objavio je i glumičin dugogodišnji prijatelj, dizajner Ivica Skoko u čiju je haljinu Gruica Uglešić uskočila tijekom prvog plesa.

Iris Livaja je na Instagramu pokazala svoj outfit. Na svadbu je stigla u crnoj haljini uz koju je iskombinirala žute sandale i velike srebrne naušnice. Kosa joj je bila svezana u rep. Otkrila je i tko je zabavljao goste, a pjevala im je Zorica Kondža.

Među uzvanicima je bila i Marijana Batinić koja je sjedila za stolom sa svojim suprugom Matejem Pašalićem, Lukom Nižetićem i Slavkom Sobinom.

Glumac i pjevač Ivan Perkušić koji je i sam zapjevao mladencima, otkrio je da je dolazak uzvanika u restoran gdje se održavalo vjenčano slavlje, popraćen svirkom gudačkog kvarteta, a da su gosti uživali i u plesnoj točki. Stolovi su bili okićeni bijelim cvijećem.

Bila je ondje i Nataša Janjić Medančić koja je pokazala je što se na svadbenoj veselici među ostalim konzumiralo. Fotografiju sa zapečenim jakobovim kapicama je opisala sa 'Hvala ti živote'.

  • +16
Crkveno vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

Splitska glumica oduvijek je sanjala o tome da pred Bogom izmijeni zavjete sa svojim odabranikom. Dosad ju je u tome sprečavalo što je njezin 48-godišnji suprug bio u crkvenom braku s prvom suprugom Dianom. No on je dobio crkveni razvod.

Sitno Gornje: Vjenčanje Ane Gruice u crkvi sv. Luke Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL