novi detalji

Doznalo se što je Ana Gruica tražila da joj poklone gosti za vjenčanje i što je nasmijalo Matiju Vuicu

22.08.2023 u 09:13

Bionic
Reading

Prije pet godina u tajnosti je glumica i fitnes trenerica s Boranom Uglešićem sklopila civilni brak na intimnoj ceremoniji na Šolti, a proteklog vikenda obavili su obred crkvenog vjenčanja (nakon što je ugledni psihijatar u međuvremenu dobio crkveno poništenje prvoga braka)

Ana Gruica Uglešić za svoj veliki dan je odabrala kreaciju jedne od naših najuspješnijih dizajnerica Matije Vuice, a ona je za specijalno za nju dizajnirala bijelu čipkanu vjenčanicu.

Za IN Magazin otkrila je zanimljiv detalj s vjenčanja. 'Znači prvi put sam na vjenčanju gdje svećenik komentira haljinu. Taj svećenik je toliko divan i duhovit cijelo vrijeme, a opet u cijelom tom obredu, da sam to stvarno prvi put čula - i ona njegova rečenica: 'Ti svoju sigurno više nikad nećeš odjenuti, a ti, Borane, možeš to odijelo još koji put.' Pa to je fantastično', izjavila je Vuica.

  • +5
Vjenčanica Ane Gruice Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Na pitanje što je to svećenik rekao za njezinu vjenčanicu, Matija je odgovorila: 'Ana, imaš divnu vjenčanicu. Baš je komentirao onako kao pravi fashion mačak s oltara. To nisam nikad doživjela. Predivno. Bravo svećenik, bravo dragi.' Također je IN Magazin naveo da su uzvanici uživali u vrhunskim ribljim i mesnim specijalitetima, a da je za zabavu do ranih jutarnjih sati bio zadužen Milan Terze. Točno u ponoć svi gosti su upalili prskalice za osmi rođendan Anina sina Marata Ivana, kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju

Dizajner Ivica Skoko je Gruici kreirao haljinu za prvi ples uz pjesmu Nine Badrić 'Dani i godine'. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, glumica je od svih gostiju imala samo jednu molbu kad su u pitanju pokloni. 'Nije htjela da joj se ništa kupuje, nego je sve koji su došli zamolila da njoj i Boranu daju novac', kazao im je izvor blizak Gruici.