NIVES JE UZ NJEGA

Ivanišević tuži Tatjanu Dragović i kćer: Potražuje ono što je zaradio prije i tijekom braka

17.10.2023 u 08:20

Bionic
Reading

Nakon što je jučer Nacional najavio da u novom broju otkriva sve o tužbi koju je bivši tenisač podnio protiv bivše supruge Tatjane Dragović i kćeri Amber Ivanišević, na Instagramu se oglasio i sam Goran Ivanišević

U najnovijem broju Nacionala objavljeni su dokumenti koji pokazuju da je Goran Ivanišević podnio niz tužbi protiv bivše supruge i kćeri. Riječ je, između ostaloga, o sporazumima i prepisci o trošenju novca sa zajedničkog bankovnog računa, a Ivanišević je, između ostaloga, tužio kćer Amber, od koje traži polovicu stana koju joj je darovala Tatjana Dragović.

Kako piše Nacional, bivši je tenisač pokrenuo više postupaka s ciljem da se Tatjani Dragović oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobnih potpisanih sporazuma, a od nje traži i povrat pozajmice od 2,5 milijuna eura. Sud je Tatjani Dragović blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom.

Nakon svega na svom se profilu na Instagramu službenom izjavom oglasio Goran Ivanišević, otkrivši obiteljsku situaciju i odnos s bivšom suprugom Tatjanom Dragović. Istu prenosimo u cijelosti:

'Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi.

Goran Ivanišević Izvor: Screenshot / Autor: Neja Markicevic

Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.'

Na njegovu objavu prva je reagirala njegova druga supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević, koja mu je uz emotikon srca poručila: 'Pravda je spora, ali dostižna.'

Podsjetimo, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović upoznali su se 1998. godine, zaručili se godinu kasnije, da bi 2004. dobili kćer Amber Mariju. Godine 2007. rodio im se i sin Emanuel, a 2009. vjenčali su se u Americi. Do razvoda je došlo 2013., a Goran je danas u braku s Nives Ivanišević, s kojom ima sina Olivera.