pohvalila se

Iva Majoli uživa u Francuskoj u društvu nekadašnjih 'suparnica': 'Neka prijateljstva traju zauvijek'

03.09.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Brač, Vis, Mljet, Dubrovnik, Nacionalni park Krka samo su neke od destinacija koje je bivša tenisačica i osvajačica Roland Garrosa ovog ljeta posjetila nakon povratka iz Tokija. Sada se pratiteljima javila iz inozemnog luksuznog odredišta

Naša najbolja tenisačica svih vremena prije 24 godine ostvarila je svoj najveći uspjeh u karijeri. U lipnju 1997. godine u 20. godini života upisala se u povijest hrvatskog tenisa zbog naslova osvojenog u finalnom dvoboju s Martinom Hingis u Roland Garrosu.

Danas su Iva Majoli i švicarska tenisačica velike prijateljice. Majoli joj je među ostalim bila i na vjenčanju 2018. kad se udavala za sportskog liječnika Harryja Leemana u Bad Ragazu, popularnom turističkom odredištu u Švicarskoj. Slavne tenisačice trenutno su skupa u Francuskoj, a s njima je i francuska tenisačica Mary Pierce.

Naša tenisačica je u ranijoj objavi na svom Instagram profilu pokazala trenutni luksuzni smještaj i kraj video snimke poručila: 'Neka prijateljstva traju zauvijek'. Na storiesima je pak pokazala kako dobro raspoložena pozira s Martinom Hingis.