velika strast

Prizor kakav se ne viđa: Princ William uživao u vožnji motociklom

21.02.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Princa Williama mnogi uglavnom znaju po kraljevskim dužnostima koje već godinama obnaša, no malo tko zna da je 35-godišnjak i veliki zaljubljenik u motociklizam i vozila na dva kotača

Mnoge će možda iznenaditi fotografija britanskog prijestolonasljednika, princa Williama u sportskom odijelu na motociklu i sa zaštitnom kacigom na glavi.

Naime princ je došao kao počasni gost u tvornicu Triumph u Leicestershireu koja se bavi proizvodnjom motora raznih veličina i brzina, a tom je prilikom isprobao najnoviji model i odradio testnu vožnju. Radnici i predstavnik tvrtke dočekali su ga s oduševljenjem, a princ je pomno slušao sve novitete koje poznati proizvođač motora planira izbaciti na tržište.

  • +4
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju testnu vožnju William je opisao kao vrlo lijepu, ali prekratku, a potom se presvukao u plavo elegantno casual odijelo i krenuo u obilazak tvornice.

Inače, britanski prinčevi William i Harry već dugo gaje ljubav prema vozilima na dva kotača, pa su tako 2008. sudjelovali na dobrotvornoj utrci u Africi, kada su pokazali zavidne vještine upravljanja motociklima. Osim toga, stariji William bio je ponosni vlasnik nekoliko motora.

Princ William Izvor: Društvene mreže

U svojoj je garaži imao i Ducati, koji je posljednji put vozio noć uoči vjenčanja s vojvotkinjom Kate Middleton.

'Ne znam što ima u tome, ali oduvijek sam imao posebnu strast prema motociklizmu. Ta je ljubav počela još dok sam bio vrlo mali. Često sam išao na utrke i u tome sam uživao', kazao je prije nekoliko godina princ William te dodao kako se to nimalo nije sviđalo njegovu ocu, princu Charlesu.

Budući da je u međuvremenu postao ponosni otac dvoje dječice, princ William morao je smiriti svoje strasti te je ovo jedna od rijetkih prilika kada ga se može vidjeti na motociklu. Kao što je poznato, i njegov je četverogodišnji sin, princ George veliki zaljubljenik u vozila, pa neće iznenaditi ako i on postane motociklist kad malo poraste.

  • +20
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nadam se da ću ga uspjeti odgovoriti od toga', rekao je 35-godišnjak koji će u travnju treći put postati otac.