TERMIN SE BLIŽI

Kate Middleton i princ William: Sve je spremno za dolazak trećeg djeteta

15.02.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Čim je doznala da je trudna s trećim djetetom, Kate Middleton dogovorila je najvažnije stvari - rezervirala luksuzni apartman u londonskoj bolnici, ali i dogovorila s kraljevskim ginekologom da oslobodi sve svoje obaveze kako bi mogao biti uz nju kada porod krene

Budući da bi u travnju trebala roditi treće dijete, vojvotkinja Kate Middleton itekako zna što je sve očekuje. Stoga je ovoga puta smirenija i u potpunosti spremna za dane koji slijede.

Tako je, šuška se, 36-godišnja supruga princa Williama nedugo nakon što je doznala da je treći put trudna, rezervirala ekskluzivni apartman Lindo Wing u londonskoj bolnici St. Mary's, istoj onoj u kojoj je rodila danas četverogodišnjeg princa Georgea i dvije godine mlađu princezu Charlotte.

  • +32
Kate Middleton i princ William u Oslu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, Kate je dogovorila i s ginekologom Alanom Farthingom, koji je porodio sve članice kraljevske obitelji, da oslobodi termine kako bi mogao biti uz nju kada porođaj krene, a liječnik je, kažu, odgodio i odlazak u mirovinu samo kako bi mogao poroditi još jednog princa ili princezu.

I dok su, kada je riječ o samom porodu, svi detalji dogovoreni i svi djelatnici 'rezervirani', o oporavku i snalaženju s troje male djece, Kate i William ne brinu previše, stoga nemaju namjeru angažirati novu dadilju. Kako je otkrio izvor blizak obitelji, uz dadilju Mariju Borrallo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, osobito jer su i George i Charlotte krenuli u vrtić.