URNEBESNA OBJAVA

Pristala je na sve: Eva Mendes pokazala rezultate makeovera za koji su zaslužne njezine kćeri

31.03.2021 u 23:15

Bionic
Reading

Kako provodi vrijeme tijekom ove pandemije koronavirusa, jedna od najljepših holivudskih glumica Eva Mendes otkrila je na svom Instagram profilu. Tamo je objavila svoju fotografiju nakon što su šestogodišnja Esmeralda Amada i dvije godine mlađa Amada Lee 'uzele stvari u svoje ruke'

U vrijeme ove pandemije koronavirusa ni holivudski glumci ne mogu više uživati u glamuru i crvenim tepisima diljem svijeta. A kako ne bi zaboravila kako je to prepustiti se u ruke stručnjaka i napraviti potpuni makeover, 47-godišnja Eva Mendes poslužila je svojim kćerima 'kao slikarsko platno'.

Šestogodišnja Esmeralda Amada i četverogodišnja Amada Lee, koje je dobila u vezi sa 40-godišnjim Ryanom Goslingom, uzele su svu moguću šminku i odlučile uljepšati svoju majku. Fotografija koju je potom objavila, s rezultatom makeovera, urnebesna je, a Eva Mendes uz nju je napisala:

'Ovo su mi napravila moja djeca. Još jednom. Od glave do pete. Očito, kada ne znaju što drugo, poslužim im kao slikarsko platno.'

Urnebesna objava ponovno je oduševila njezine pratitelje na Instagramu, koji su već imali priliku vidjeti 'remek djela' njezinih kćeri.

  • +9
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia