NJEZINA FORMULA

Sve za ljepotu: Eva Mendes podvrgnula se bolnom tretmanu, a sve kako bi zadržala mladolikost lica

13.11.2020 u 10:02

Bionic
Reading

Možda je protiv odlaska pod nož, ali Eva Mendes svakako brine o svom izgledu i održavanju mladolikosti. Zato se sada podvrgnula bolnom tretmanu ljepote koji je u posljednje vrijeme zaludio brojne dame

Novom fotografijom na svom Instagram profilu glumica Eva Mendes pokazala je kako održava svoju mladolikost lica. Poznata 46-godišnjakinja otkrila je da već neko vrijeme posjećuje omiljenu spa oazu, koja pruža i brojne tretmane ljepote. Jedan od takvih, izuzetno bolan već na sam pogled, ovoga je puta isprobala i latino zavodnica.

Riječ je o metodi mezoniti, neoperativnom liftingu lica. Metoda je to koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože.

Služi za oblikovanje lica i tijela. Mezoniti se uvode pod kožu pomoću igle gdje se radi mreža niti na kojoj organizam stvara novi kolagen. Mezoniti se nalaze na vrhu igle. Nakon uvođenja igle konac ostaje pod kožom a igla se izvadi. Niti se u cijelosti razgrade za oko 6 mjeseci.

Eva se odlučila zategnuti kožu vrata, te je pokazala kako točno izgleda kada su joj deseci medicinskih igli ubodene u taj dio tijela.

‘Ovo je omiljeno beauty mjesto gdje obavljam sve tretmane. Ovo je mjesto gdje se možeš opustiti daleko od kuće, dok te djelatnice muče tretmanima. Moje sretno mjesto. Isprobala sam mezonit tretman. Bog mi pomogao. Javit ću vam rezultate’, poručila je glumica ispod fotografije.

Iako stručnjaci za ljepotu tvrde da tretman nije bolan ni neugodan, ističu da postoje određeni dijelovi tijela gdje se ipak može pojaviti mala neugoda. Isto tako, nakon tretmana mogu se pojaviti modrice.