POSLOŽILA PRIORITETE

Loša plastična kirurgija? Eva Mendes začepila usta kritičaru i otkrila pravi razlog izbivanja s društvenih mreža

02.02.2021 u 18:28

Bionic
Reading

U vremenima prije društvenih medija, samo si je žuti tisak uzimao za pravo nagađati i komentirati privatne živote slavnih osoba, a danas to može bilo koji pratitelj

Jedan od posljednjih primjera je glumica Eva Mendes, koja je tijekom vikenda objavila poduži komentar zbog jednog zapažanja nekog od pratitelja njenog Instagrama.

Naime, glumica u posljednje vrijeme nije baš aktivna na društvenim mrežama, pa su si sveznalice dale za pravo utvrditi što je Evu odvratilo od objavljivanja.

'Podvrgnula se estetskim zahvatima i mislim da nije zadovoljna s rezultatom, a bila je lijepa i bez toga', komentar je koji je Evu potaknuo da ponovnu akciju na društvenim mrežama.

  • +5
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Bok! Zapravo uzimam si vremena da zaista budem prisutna u svojoj obitelji pa mi objavljivanje trenutno nije prioritet. Nadam se da ste vi i vaši dobro', započela je Eva svoj komentar, a osim objašnjenja da joj objavljivanje oduzima previše dragocjenog vremena kojega radije provodi s djecom, Eva je komentirala i kritiku da se podvrgnula plastičnoj operaciji.

'Nisam sigurna zašto vam odgovaram, ali evo, objavljujem manje jer stvarno želim biti prisutna u svojoj obitelji. Moji me mališani trebaju, a objavljivanje mi zaista oduzima previše vremena. Što se tiče estetskih zahvata, radit ću to kad god poželim, ali ne, to nije razlog. Razlog je taj što ja osobno ne mogu žonglirati s obitelji i društvenim mrežama. Dakle, vrlo škontno, odabrala sam obitelj. Volim vas sve tamo vani', napisala je Eva.

Mendes je zbog svoje odluke dobila veliku podršku pratitelja, koji hvale to što je prioritete usmjerila prema obiteljskom životu.

'Hvala što me razumijete. Neki ljudi mogu žonglirati te dvije stvari i to je sjajno, ali ja ne mogu. Kad već govorimo o tome da ne mogu žonglirati s oboje, sad moram otići do njih. U drugoj su sobi i pretihe su, a to nikad ne završi dobro!', napisala je u komentarima Eva.