NEOBIČNA SITUACIJA

Prinova u obitelji Navojec: Goranu i Bojanu rođakinja na svijet donosi brata ili sestru

Bojan i Goran Navojec

Bojan i Goran Navojec

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Popularna glumačka braća Navojec ove godine dobit će brata ili sestru. Naime otac Gorana i Bojana Navojca, bjelovarski poduzetnik Zlatko, sa suprugom Rajkom čeka dijete

U Bjelovaru se govori o tome da je supruga oca Gorana i Bojana Navojca u visokom stupnju trudnoće, a to je Zlatko Navojec potvrdio i za 24sata. Navode još jednu zanimljivost: glumačka braća prinovi će biti polubraća i daljnji rođaci jer je tatina supruga rođakinja njihove majke.

49-godišnja gospodarstvenica Rajka je, tvrde obiteljski prijatelji, u visokom stupnju trudnoće. Navodno je uzela godišnji odmor pa odnedavno ne radi u trgovačkom lancu koji vodi sa suprugom. Ona i Zlatko Navojec glase kao uspješni poslovni ljudi, a bave se uzgojem konja za preponski sport. Rajka je prije dvije godine postala prva pilotkinja sportskih zrakoplova u Hrvatskoj. Sretne vijesti podijelila je s bliskim prijateljima, a one su se ubrzo proširile gradom. Braća Navojec nisu bila dostupna za komentar.

Goran i Zlatko su krajem prošle godine snimili božićnu reklamu za pivo u kojoj su željeli potaknuti očeve i sinove da u vrijeme blagdana budu brižni prema najmilijima.

Tata i sin se pojavljuju skupa u reklami za pivo

Tata i sin se pojavljuju skupa u reklami za pivo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Braća Navojec su se zbog glume odselila iz Bjelovara još kao tinejdžeri, a Goran ondje godinama organizira jednu od najpopularnijih domaćih manifestacija, kazališnu smotru BOK Fest, koju je osnovao s nekolicinom prijatelja 2003. godine.

  • +8
  • +5

Braća Goran i Bojan Navojec

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!