INTIMNO SLAVLJE U PALAČI

Princeza Charlene od Monaka proslavit će 43. rođendan, a njezin suprug progovorio je o detaljima proslave

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 23.01.2021 11:00
  • Objavljeno 23.01.2021 u 11:00
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia

Od kraja prošle godine, monegaška princeza Charlene puni medijske stupce svojom drastičnom promjenom imidža u znaku pankerski izbrijane, lijeve strane glave. U ponedjeljak, 25. siječnja, proslavit će 43. rođendan a njezin suprug, monegaški princ Albert, javnosti je odlučio otkriti detalje nadolazeće proslave

'Moja supruga općenito nije ljubiteljica velikih proslava, a zahvaljujući pandemiji, ovaj rođendan proslavit ćemo samo uz uže članove obitelji', u ekskluzivnom razgovoru za američki magazin People otkrio je 62- godišnji monegaški princ Albert.

Kako nadalje otkriva, važno mu je da njegova obitelj drugima bude primjer socijalnog distanciranja i drugih ograničenja uzrokovanih pandemijom virusa Covid-19.

Vladajuća pandemija također je promijenila tipične velike planove za proslavu u povodu rođendana njihovih blizanaca proteklog mjeseca. Princ Jacques i princeza Gabriella 10 . prosinca napunili su 6 godina.

'Ne možemo imati velika okupljanja jer smo ograničeni čak i u privatnim situacijama. Ne može nas biti više od šest u jednoj prostoriji', dodaje Albert koji se prošlog proljeća borio s koronavirusom, a nedavno je podijelio i dugoročne uzroke zaraze koje je doživio.

'Bilo je trenutaka tijekom dana kada bih jednostavno klonuo, no ne kako bi inače bilo zbog pospanosti ili nakon obilnog obroka. Zbog koronavirusa osjećao sam neizmjeran fizički umor, poput onoga koji vas dočeka kada prebolite neku veliku i tešku bolest', izjavio je krajem prošle godine.

Ove godine postoji još jedna značajna promjena kada je riječ o rođendanskoj proslavi monegaške princeze Charlene. U prošlosti je princ, čija sestra princeza Caroline u subotu slavi 64. rođendan, za sebe rekao kako se smatra stručnjakom za last-minute kupovinu.

  • +1

Princeza Charlene i princ Albert s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia

U razgovoru za People otkrio je kako se ovoga puta pripremio na vrijeme kupivši poklon kojeg javnosti još uvijek ne želi otkriti.

Bivša olimpijska plivačica rodom iz Jućne Afrike, poput supruga, obratila se javnosti a u novom intervjuu uoči proslave 43. rođendana progovorila je o svom novom imidžu kojim je iznenadila mnoge.

U blagdanskoj sezoni, 16. prosinca, princeza Charlene u javnosti je osvanula s pankerskom frizurom, obrijanom lijevom stranom glave, a njezin potez očekivano nije prošao nezapaženo. Mnogi su njezin postupak opisali kao njezinu reakciju i odgovor na brak s Albertom i tužbu za dokazivanje očinstva za još jedno izvanbračno dijete.

  • +7
  • +4

Princeza Charlene s novom frizurom

Izvor: Profimedia / Autor: POOL Bruno Bebert/Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

No, u intervjuu koji je dala za francuski časopis Point de Vue, princeza Charlene, naravno, sve to negira, tvrdeći kako je sve to bila isključivo njezina odluka i da nakon što je prvotni šok prošao, čak se i njezinu suprugu, princu Albertu sviđa njezin novi imidž.

'Znala sam da će biti pitanja poput 'Zašto to radi' i 'To ne priliči članu kraljevske obitelji'. Zaista na te komentare nemam što reći, osim da se nalazimo u 2021. godini i da u ovim vremenima, koja su iznimno teška, postoje druge, puno važnije stvari koje zaslužuju zanimanje javnosti. Ono što je najvažnije je da se Jacquesu i Gabrielli sviđa moja nova frizura i da, nakon prvotnog iznenađenja, princ je prihvatio sve i sviđa mu se', nedavno je izjavila u intervjuu za francuski časopis Point de Vue.